Dark Souls III - Xbox Series X/S-en már 60 fps-sel fut

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 8.
  • Hír
Link másolása
Újabb játék részesült a Microsoft-féle FPS Boost gondozásában, ezúttal nem más, mint a 2016-ban megjelent Dark Souls III esett át a ráncfelvarráson. A műtét nem lett tökéletes, de így is sokat javult a From Software fejlesztése Xboxon.

A Microsoft eléggé ráfeküdt arra, hogy minél több játék támogassa az FPS Boost funkciót, aminek a segítségével alaposan feltekerhető a képfrissítési szám az újgenerációs konzolokon. Nemrég a From Software népszerű Dark Souls-szériájának harmadik illesztése részesült az említett fícsör előnyeiből.

A 2016-ban megjelent Dark Souls III sem az Xbox One X, sem a next-gen gépek boltokba kerülése után nem részesült külön ráncfelvarrásban, így kénytelenek voltunk a 900p-s felbontással és a 30 fps-es limittel megbarátkozni az erősebb masinákon is - egészen mostanáig. Xbox Series-konzolokon ugyanis az utóbbi korlátozás végre 60 fps-re lett módosítva, amit a játék - a Digital Foundry mérései alapján - többnyire gond nélkül tart is. Ezenkívül az új gépek SSD-jét is kamatoztatja mostantól a Dark Souls III.

A probléma, ami kicsit beárnyékolja ezt a jó hírt, hogy a felbontás az új konzolokon is változatlan maradt, és azért a 4K-s képernyőkön eléggé kiábrándítóan fest a 900p. Remélhetőleg a From Software hamarosan ezt a kis kellemetlenséget is orvosolja majd egy patch segítségével!

5.
5.
GemForge
4.
4.
kryszisz
#3: PC-n Blighttownban volt az 5 is:D
3.
3.
#1: Tökmindegy, megmondták a kékek, amikor 20 fps volt, hogy ennél a játéknál nem számít...
2.
2.
xanatos0911
5 éves játék… plíz :/
1.
1.
RangerFox
Őszintén, amikor tegnap láttam hírt, csodálkoztam. PS5-ön már régóta 60fps, azt hittem xboxra is akkor érkezett az update.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...