Among Us - egyhetes próbaidőszak a Switchen

  • Írta: gorien
  • 2021. július 20.
  • Akció
A színes űrhajósok és imposztorok egy ideje bevették már a Nintendo hibridkonzolját, de új játékosokat mindig meg lehet szólítani. A Nintendo Switch Online előfizetőit várják egy egyhetes próbaidőszakkal.

Míg azt várjuk, hogy a Sony és a Microsoft konzoljaira is befusson az Among Us, addig a switchesek előtt megnyílik a lehetőség, hogy további költségek nélkül kipróbálják az Innersloth játékát – pontosabban azok előtt, akik már rendelkeznek Nintendo Switch Online-előfizetéssel. A próbaidőszak holnap, magyar idő szerint este hétkor veszi kezdetét, és július 27-ig tart.

A próba alatt a játékosok a teljes játékhoz hozzáférnek kötöttségek nélkül, így például a tavasszal debütált, óriási léghajós pályához is, amit már egyszerre akár tizenöten is használatba vehetnek. Augusztus 1-ig ráadásul 30 százalékos kedvezménnyel lehet beszerezni az Among Ust a hibridkonzolon.

4.
delphijos
#2: Igen, ennek a játéknak ez a baja. Társasággal vicces és szórakoztató, idegenekkel - ha csak 1 hülye is van - már nem annyira.
3.
TolokocsisIsBack
#2: A L4D 1-2 az jo haverokkal. WZ? Meg talan azis. De ez mar spanokkal sem. Egyedul a shitpostok amik errol keszulnek, csak azok a valamire valok mar.
2.
Ooorky
Pár óráig vicces volt, de a hülyegyerekek/streamer-ek/trollok teljesen tönkrevágják.
Az meg nem indok, hogy haverokkal jó, mert velük minden az...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...