Kontrollertámogatást kaptak a Konami játékai PC-n

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 31.
  • Letöltés
Link másolása
Nemrég befutott egy frissítés, aminek köszönhetően a legtöbb modern kontrollerrel is játszhatóvá váltak a Konami klasszikusai a GOG-on keresztül. Az érintett játékok között szerepel a Silent Hill 4: The Room és a Metal Gear Solid is.

Az elmúlt napokban érkezett egy roppant hasznos frissítés a Konami játékaihoz a GOG-on keresztül, aminek hála mostantól akár PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox One-, Xbox Series-kontrollert, valamint Nintendo Pro kontrollert ragadva is élvezhetjük a kiadó klasszikus címeit.

Az update letöltése után tehát a fent említett kontrollereket nyomkodva is végigjátszhatjuk a Silent Hill 4: The Roomot, a Metal Geart, a Metal Gear Solidot, a Metal Gear Solid 2: Substance-et és a Konami Collector's Series: Castlevania & Contra csomagban szereplő játékokat.

Érdemes megemlíteni, hogy a kommentekben pár játékos már jelezte, hogy a PS3 DualShock 3-as kontrollerét is kipróbálták a Konami klasszikusainál, de sajnos azzal (egyelőre még) nem kompatibilisek az imént felsorolt retró játékok.

4.
4.
Geribácsi
#3: Sebaj, inkább ez, mint a sok frusztrált, gyűlölködő vérpisti komment.
Egy pszichiáter simán elélvez itt párszor csak a kommenteket olvasva.
3.
3.
Nothing
#2: Csak az idegen szavakkal nem boldogul továbbra sem szegény...
2.
2.
Geribácsi
#1: Jó komment.
Végre nem a toxic rettenet, pl:
"ezt mijafasznak?", "kijafaszt érdekel", "csinálhatnának valami értelmes dolgot is stb"
Nagyon sok Konamis cuccnak jól áll a kontrolleres irányítás.
1.
1.
Nem rossz dolog, mert eddig csak úgy lehetett metál gérni, hogy az analog ravaszokat nem látta az 1000 éves program és ilyen joy2key progival lehetett csak használni. Ez egy jó kis peccs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...