CoD: Warzone - tartalmas lesz a hatodik szezon

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 2.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten elrajtol a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone utolsó, hatodik szezonja, ami alaposan feje tetejére állítja a dolgokat Verdanskban, de közben a játék zombimódja és a multiplayer is tartalmas újdonságokkal gazdagodik.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, jövő héten rajtol el a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone hatodik szezonja. Most már azt is tudjuk, milyen újdonságokra számíthatnak a rajongók, mielőtt novemberben befut a Call of Duty-sorozat következő, második világháborús felvonása, a Vanguard, aminek a bétatesztje nagyon nem győzött meg minket.

Warzone

Ahogy azt a múltkori előzetesben már láthattuk, alapos pusztítás áldozata lesz a Verdansk 84 néhány negyede. Adlernek köszönhetően teljesen megváltozik a Stadion és a belváros látképe, így a magas épületei miatt a mesterlövészek kedvenc terepe ezúttal a vertikálisabb összecsapásoknak ad majd inkább teret. A robbantásoknak köszönhetően egy földalatti második világháborús, német bunkerhálózatot is felfedezhetünk, ami már a Call of Duty: Vanguard felvezetését alapozza meg.

Emellett visszatér a klasszikus, Modern Warfare-féle gulág is, vagyis ismét visszatérünk a zordayai börtönkomplexum zuhanyzójába, amin azért eszközöltek a fejlesztők némi változtatást.

Multiplayer

Három teljesen új térképpel érkezik az utolsó szezon. A Depogram egy klasszikus hat a hat elleni összecsapásokra kihegyezett helyszín lesz, ami lényegében Adler agymosott elméjében játszódik. A pályán megtalálható lesz a Warzone-ból már ismerős piros ajtó, amivel teleportálni tudunk a pálya egyik pontjából a másikba. Az Amerika nevű pálya szintén hat a hat elleni küzdelmekre koncentrál, ráadásul ismerős lesz a Black Ops - Cold War kampányából, hiszen a ”Redlight, Greenlight” nevű küldetés során már jártunk itt. Az utolsó térkép a Gunfight rajongóit célozza meg. A Gluboko a KGB főhadiszállása alatt található páncéltermet takarja.

Emellett kapunk új operátorokat. Egyikük Alex Mason lesz, míg a másik oldalon Stitch társa, Fuze csatlakozik a többiekhez.

Az új szezon összesen öt új fegyverrel bővíti a már így is tartalmas kínálatot. Kapunk egy új shotgunt, egy assault rifle-t, illetve egy közelharci fegyvert is. A szezon későbbi felében pedig egy újabb közelharci fegyver, továbbá egy SMG is csatlakozik a felhozatalhoz.

Zombimód

Befut a Forsaken, mint új helyszín, ami egy titkos szovjet bázison játszódik, ahol minden eddiginél nagyobb zombifenyegetéssel kell majd szembenéznünk. Kezdetét veszi a Firs Domino-hadművelet, és egymásnak feszül a Requiem és az Omega csoportosulása is.

Közben bemutatkozik egy új perk, a PhD Slider, aminek köszönhetően, ha az ellenfelek közé csúszunk, akkor robbanást tudunk előidézni. Az egyes robbantások hatásával továbbfejleszthető a perk, de Aetherium kristályokkal további újdonságokat is kicsikarhatunk a képességből.

Kapunk egy új fegyvert is, a Chrysalaxot, ami igazából egy Dark Aether-féle balta lesz. A fejszét vagy némi szerencsével Mystery dobozok nyitogatásával szerezhetjük majd be, vagy pedig különböző kihívások teljesítése után tudjuk feloldani. Két támogató fegyver is befut a zombimódba, amelyek egyike a kézi ágyú lesz, a másik pedig az ARC-XD, ami nagyon hasonlít a multiplayer módban használatos távirányítós autóhoz, de itt Aetherium kristállyal van megpakolva, ami lényegében csaliként használható a zombik ellen.

Változik a Regiment-rendszer

A hatodik szezon érkezésével befagyasztják a regimenteket, méghozzá azért, mert az Activision így készül fel a Vanguardban bevezetésre kerülő új klánrendszerre. A lényeg, hogy október 6. után már nem tudunk majd létrehozni, menedzselni, játékosokat meghívni vagy a regimentek között váltani, de még a regiment tageket sem fogjuk tudni használni. Csakis a rostert tudjuk követni, illetve inspectelni lehet majd a regiment tagjait. Emellett a Happy Hour-ajándékok is kivezetésre kerülnek.

Éppen ezért fontos, hogy október 6-ig el kell döntenünk, melyik regimentnek szeretnénk a tagjai maradni. Azt aktív regimentként meg kell jelölünk. Lehetőség szerint azt a regimentet tartsátok meg, amit a Vanguardban is használni szeretnétek.

The Haunting

Közeledik a halloween, és ahogy tavaly, úgy idén sem maradunk tartalmak nélkül. Október 19-én Verdanskba ismét beköltözik a félelem és rettegés, vagyis visszatér a szezonális The Haunting-esemény.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...