DOOM Eternal - megérkezett a hordamód

  • Írta: szlav
  • 2021. október 27.
  • Letöltés
Link másolása
Élesedett a DOOM Eternal 6.66-os frissítése, amely önmagában is megérdemelt egy saját launch trailert. A pokoli lövölde eddigi legnagyobb ingyenes tartalmi csomagja a hordamód mellett is rengeteg újdonságot hoz magával.

Több mint másfél év telt el a DOOM Eternal megjelenése óta, de az id Software csapata továbbra is szállítja az ingyenes tartalmi csomagokat. A 6.66-os rendszámú frissítésről valószínűleg már hallottatok, hiszen az egy vadiúj hordamóddal bővíti ki a játékmódok repertoárját, mindez azonban csak a kezdet.

A végtelen mennyiségben érkező démonokkal hosszú órákig kiélhetjük majd a szadista hajlamainkat, ha azonban ezzel végeztünk, érdemes ránéznünk a frissített Battlemode 2.0-ra is. A többjátékos mód komoly átalakuláson esett át: a matchmaking-rendszere például teljesen megújult, de kaptunk egy extra arénát, illetve egy újabb játszható démont is - ki ne szeretné Dread Knightként móresre tanítani a Slayert? A frissítés továbbá hoz magával két új Master Levelt is, illetve egy rakás kozmetikai újdonságot, amelyek ismét meghozhatják a kedvünket a féktelen mészárláshoz.

4.
4.
nemfontos
#3: A dark souls t nagyon szeretem. Mindegyiket játszottam. De ott nem mondja nekem a játék hogy egyféle fegyverrel kuzdheteek. Nekem ez volt a bajom a doom al hogy csak egy megoldás van mindenre. Ha nincs robbanó bombad? Így jártál. Ideg beteg ugrálás és menekülés az egész. A platformos részek pedig szimplán bosszantoak voltak.
Ráadásul én vártam volna némi horror hangulatot is. Vagy valami alibi story t ami legalább az előző részt hozzá.
Átlag fps nel sokkal jobb az új doom. De számomra nem volt szórakoztat hogy ezer démon szalad felém és ritmusban kell a hozzájuk illő fegyver.
3.
3.
KENKILL
#2: Szerintem meg évtizedek óta ez a játék hozta meg végre az innovációt amire az FPS műfajnak szüksége volt. Ahogy minden jó játék, elvárja, hogy megtanuld és használd a rendszereit, de ha kicsit nekikezdesz kísérletezni, rájöhetsz, hogy azon belül rengeteg variáció és játékstílus van. Ha kicsit alkalmazkodsz, és elkezded úgy játszani, ahogy megtervezték, szórakoztatóbb mint bármilyen nagy AAA FPS ma. Nem véletlen, hogy ekkora játékosbázis ilyen elhivatottan játssza még mindig, annyira jó a gameplay loop, hogy szinte végtelenül újrajátszhatóvá teszi. Bár ebben van nehézségi csúszka, hasonló elven készült mint a dark souls: nagyobb energiabefektetést igényel mint a mai agyhalott casual játékok legtöbbje, cserébe a győzelem íze is sokkal édesebb. Én ajánlom, hogy tegyél vele próbát egy kicsit más mentalitással, sokkal jobb mint a 2006-os Doom - én már nem is tudok az Eternal után visszatérni ahhoz.

Amúgy meg nagyon dícséretes, hogy ennyi idővel a megjelenés után még updatelik a játékot, ráadásul ingyen. A horda módot próbálgattam, egész jópofa, bár kicsit könnyűnek meg rövidnek érződik.
2.
2.
nemfontos
Én nagyot csalódtam ebben a játékban. A 2006 -os szórakoztató volt, de ez már egyáltalán nem. Minden ellenfélre megvolt az az egy féle megoldás amivel meg lehet ölni, és ha az nem sikerült, akkor szinte biztos halál vált az emberre. Az kisebb ellenfelek is inkább csak arra voltak, hogy kiszedjek belőlük némi lőszert, - amiből nagyon kevés volt mindig - és páncélt. Túl sok dolgot kellett csinálni, és semmi variációs lehetőség nem volt benne. 2 - 3 óra után meguntam...
1.
1.
tyber16
Valamint a menüzene is végre választható lett! Be lehet állítani, hogy a DLC vagy az alapjáték menüzenéjét akarod hallgatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...