Neil Druckmann végzett a The Last of Us-sorozattal

  • Írta: szlav
  • 2021. november 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy néz ki, hamarosan véget érhet a The Last of Us-sorozat forgatása, az adaptáció író-rendezője, Neil Druckmann ugyanis már elhagyta a forgatást. A játékfranchise atyja ezzel vissza is tért a Naughty Dog csapatához.

Javában zajlik az HBO-féle The Last of Us-sorozat forgatása, és ha következtetéseket szeretnénk levonni Neil Druckmann legfrissebb helyzetjelentéséből, akkor úgy tűnik, hamarosan elcsattanhat az utolsó csapó is. Még szeptemberben érkezett a hír, miszerint a játéksorozat írója és kreatív igazgatója az élőszereplős adaptáció munkálataiban is részt vesz, mégpedig nem csak társíróként, de néhány epizód direktoraként is.

Nos, ezekre az epizódokra már masni került, legfeljebb már csak a post-production vár rájuk, Druckmann ugyanis a fent említett posztjában elárulta, hogy elvégezte a dolgát, így a hűvös Kanadát maga mögött hagyva megcélozza Kaliforniát, hogy hazatérjen a Naughty Dog csapatához. Az úriember egyébként megköszönte az újdonsült kollégák nagyszerű munkáját és végtelen odaadását - az elmondása szerint a világ legjobb tévés csapata mellett volt szerencséje dolgozni.

Ha korábban lemaradtatok róla, csekkoljátok le a The Last of Us-sorozat első képeit, beleértve a főszereplőkről készült fotót is!

13.
13.
Heldengeist
#10: Önvédelemből ölni is főbenjáró bűn (Kyle Rittenhouse ügy).
10.
10.
Ps fanboy
#9: Na de nem is bosszúból ölte meg, hanem önvédelemből.
9.
9.
simi
remélem kapunk egy mélyebb karaktekidolgozást Davidről (ő volt a pedofil-kannibál-erőszaktevő az első részben) és amikor Ellie brutálisan megölte az a játék legnagyobb hibája volt. Ha tanultam valamit Neil Druckmantől az az, hogy az erőszak sohasem megoldás, ha valaki ártott neked annak meg kell bocsátani, mert az erőszak további erőszakot szül.
Ellie-nek meg kellett volna bocsátania, hogy a fickó megróbálta meg kannibál-pedofilkodni
8.
8.
Ganzer
#4: Egyet kell értsek, technológiaiag nagyon frankó játék volt, a szereplőktől meg a sztoritól viszont nem estem hasra. Egynek jó volt a játék, de az első része az egyik kedvencem.
6.
6.
Ps fanboy
#4: Nekem csak az okozott benne némi hiányérzetet, hogy nem egy roadmovie lett, mint az első.
5.
5.
HMoody
#4: Elég kevesen osztják a véleményed.
4.
4.
kopic
Nem bantam volna ha tenyleg ugy vegzett volna a sorozattal, hogy otthagyja orokre. Egy retek volt a 2.resz sztorija...
3.
3.
crytek
Jöhet a pc-s bejelentés...
2.
2.
A Fénybenjáró
1.
1.
Shao Kahn
Öööö....lehet tudni mikor lesz a premier?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...