Elhagyta a Ubisoftot a Far Cry-sorozat első embere

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 12.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Ubisoft megerősítette, hogy ma tölti az utolsó munkanapját a cégnél a Far Cry-sorozat első számú vezetője, Dan Hay. Az úriember állítólag már a következő részen dolgozott, amely egy live service-anyag lesz.

Dan Hay több mint tíz éve dolgozott vezető producerként a Ubisoft montreali stúdiójában: az első projektje a Far Cry 3 volt, azóta pedig a Far Cry 5-tel bezárólag az összes többi epizódnál közreműködött. A hatodik rész munkálataiba már nem igazán folyt bele, ennek talán az az oka, hogy a pletykák szerint a következő felvonáson szorgoskodott, amely az Assassin's Creed: Infinityhez hasonlóan egy live service-játék lesz állítólag.

A Ubisoft a hírekből csak annyit erősített meg a VGC-nek, hogy Hay valóban elhagyja a fedélzetet, és ma tölti az utolsó munkanapját a cégnél. Utána máshol folytatja a karrierjét, de azt már nem tudtuk meg, hogy pontosan mik a tervei az úriembernek. A helyét Sandra Warren veszi majd át a Far Cry-sorozat élén.

8.
8.
nemfontos
#1: Fog működni. Azok számára, akik minden évben megveszik ugyanazt a farcry -t, teljesen jó lesz. Majd meglátod.
7.
7.
GemForge
#6: Én szeretem az új részt, de mondjuk az is igaz, hogy az elmúlt 3-4 részt kihagytam.
6.
6.
Anti4730
Jobb is, huzzon a rakba, szornyu a far cry sorozat mennyire nem fejlodik es mennyire rohadt unalmas, nem beszelve a fizikarol, ami eltunt a jatekbol. A masodik resznek sokkal jobb a fizikaja mint az ujnak...
4.
4.
elgeri
#2: Igazad lesz! Ugyan ez a terv az AC-vel, a Division-nal, mindennel is. Szerintem nem fog nekik bejönni :)
2.
2.
markoci555
most olvastam el ezt a live service cuccot, és már előre látom hogy félévente vagy gyakrabban dobálják majd a 30 eurós dlc-ket 0 tartalomért cserébe... ne legyen igazam
1.
1.
elgeri
Ubi most mindent live service-eltet. Számomra felejtős az egész Ubi, addig amíg rá nem jönnek, hogy ez nem fog működni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...