Visszatért az Assassin's Creed narratív igazgatója

  • Írta: szlav
  • 2021. november 13.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Az Assassin's Creed-játékok írója és a Valhalla narratív igazgatója, Darby McDevitt idén tavasszal távozott a Ubisofttól. Az elmúlt hónapokat azonban vehetjük egy hosszú vakációnak is, az úriember ugyanis visszatért a stúdióhoz.

Márciusban mi is beszámoltunk a hírről, amikor is Darby McDevitt több mint egy évtized után maga mögött hagyta a Ubisoft csapatát. Az úriember az Assassin's Creed-sorozat mellékágainak írójaként kezdte a pályafutását a stúdiónál, később azonban olyan címek vezető írója lett, mint az Assassin's Creed: Revelations, a Black Flag vagy a Unity. Legutóbb az Assassin's Creed: Valhalla narratív igazgatójaként csenghetett ismerősen a neve - komoly karrierív ez, így az úriember felmondása mindenképp említést érdemelt.

McDevitt ezek után az iLLOGIKA brigádjához pártolt - ahhoz a stúdióhoz, akikről idén októberben kiderült, hogy a Hang nélkül (A Quiet Place) világában készítenek horrorjátékot. Valószínű tehát, hogy az író egy darabig részt vett a projekt fejlesztésében (Twitteren a minap említést is tett róluk), úgy tűnik azonban, hogy az úriembernek mégis hiányzott a korábbi csapata. Tegnap délután McDevitt bejelentette, hogy visszatér a Ubisofthoz és az Assassin's Creedhez, és ha igazak a következő epizódot körüllengő pletykák akkor biztosan izgalmas feladat vár rá a montréali barakkokban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...