Ingyen Crysis jár a GeForce Now-előfizetés mellé

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 19.
  • Akció
Link másolása
Van egy jó hírünk: most már lényegében bármi képes a Crysis futtatására, miután a GeForce Now is támogatja a játékot. Az NVIDIA most ezt be is bizonyítja, ugyanis ajándékba adja a remasterelt verziót az előfizetőinek.

Limitált ideig ajándékba jár a Crysis Remastered, amennyiben fél évre előfizetünk a GeForce Now Priority-tagságára, vagy előjegyeztetjük az RTX 3080-as csomagot. Akik már korábban beneveztek a drágább előfizetésre, szintén megkapják az ingyenjátékot. 

Ez egyébként az első alkalom, hogy NVIDIA ajándékot ad az előfizetőinek. Maga a játék egy Epic Games Store-kód formájában érkezik, így GeForce Now nélkül is játszható, sőt akkor is megtarthatjuk, amennyiben lejárt a tagságunk a felhős szolgáltatásnál.

Az NVIDIA szintén a minap jelentette be, hogy az LG bizonyos WebOS-tévéin a héten jelenik meg a GeForce Now alkalmazásának bétás változata. A szolgáltatás minden kontrollerrel irányítható játékot támogat ezeken az eszközökön is, az egyetlen megkötés az, hogy legfeljebb 1080p-ben, 60 fps-sel futtathatjuk azokat.

1.
1.
crytek
Ez nagyon hamar bundlezva lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...