Szebb lesz PC-n az Xbox Cloud Gaming

  • Írta: szlav
  • 2021. november 30.
  • Hír
Link másolása
Újabb okot kapunk arra, hogy kipróbáljuk a Microsoft Edge böngészőjét, a redmondiak ugyanis itt vezetik be először a Clarity Boost nevezetű opciót az Xbox felhős játékszolgáltatásához.

A Microsoftnak láthatóan komoly tervei vannak az Xbox Cloud Gaminggel. A szolgáltatás, amely a PC-s kliensen, böngészőben, vagy akár mobileszközökön is hozzáférést enged a kedvenc Xbox-játékainkhoz, néhány hete a konzolokon is elrajtolt, de nem kellett várnunk sokáig a következő újításra sem. A program vezetője, Milena Gonzales az Xbox Wire blogján bejelentette, hogy bevezetik az úgynevezett Clarity Boost funkciót, amely az eddiginél is élesebbé és tisztábbá teszi a streamelt játékok képi világát.

Ezt az újdonságot azonban nem kapja meg rögtön mindenki. Egyelőre kizárólag a Microsoft Edge Canary (a böngésző tesztváltozata) felületén kapcsolhatjuk be a Clarity Boostot, a tervek szerint viszont az év végéig az Edge hagyományos kiadásába is elérkezik ez a funkció. Nem meglepő, hogy a Microsoft elsőkörben hazai pályán teszteli a játékszépítő technológiáját, de reméljük, hogy ha az jól beválik, a későbbiekben más böngészőkben, mobileszközökön és konzolokon is elérhetővé válik az opció.

11.
11.
dcba
#10: En valoban remenykedem abban, hogy a fizikai jatekok fent maradnak ilyen olyan formaban, mas nem a kiadok rajonnek, hogy gyujtoket le lehet huzni es mondjuk amikor mar nem jon tobb anyag egy jatekhoz, kiadjak ilyen Limited Run szeruen a jatekokat.

Nekem nincs bajom, ha a Gamepass huszarok nyomjak 500ert a digitalis jatekokat, de egy igazan jo jateknak muszaj fent maradni, lasd GTA, kijottek ezek a formedveny remasterek es a Rockstar totalisan eltuntette az eredeti verziokat, az uj resz bugos, szar, cenzurazott, hianyoznak belole zenek, hianyzik belole egy kuldetes ami allitolag banotta a transszexualisokat, sot allitolag kiszedtek a San Andreasbol az NPC kommentjet CJ-re ha elhiziki, mert ez sertheti a kovereket.

Bakker cenzurazzuk a GTA-t ami a polgarpukkasztas melegagya, mert a woke nemzet sirdogal twitteren?

Pontosan ezert kell a lemez, az en PCs, ps2-es lemezeimet egyik sem tudja cenzurazni vagy megnyirbalni mert a koverek es a transzik sirnak twitteren.
10.
10.
Dresa
#9: Felhoznék egy ellenpéldát, ami talán ad egy kis reményt: a kazetta/cd-k megjelenése után a bakelit teljesen eltűnt a köztudatból, mert az új adathordozók olcsóbbak egyszerűbben “eldobható mekis kaják voltak”! Hiába volt sokkal rosszabb a minősége. Majd jöttek a music streamerek, ami mégolcsóbb és tényleg nem birtokolsz semmit.. eltelt jópár év és most ki van? Ismét több bakelit fogy mert egyszerűen jobb!!! (Ok többen streamelik a zenéket, de aki teheti otthonra ismét bakelitezik) Úgyhogy van remény! Ne add fel
9.
9.
dcba
#6: Mortal Kombat x Johnny Cage az egyik fatalityben mondja, how to fuck hired this guy, kovi patchben kisipoltak mert egy belezos hentelos veres jatekban nem mondjuk, hogy fuck.

Aztan ugye ezerrel nyirbaljak a jatekokat kiszednek zeneket pl mafiabol is kiszedtek a street musicot.

Aztan utolag bele tudnak patchelni extra hulyesegeket mint pl a gta4/5-be vagy a max pay e 3-ba utolag belepatcheltek a rockstar launchert, es mostmar r* launcher nelkul el sem birod inditani a jatekot.

#7 Tudom, steamrol is teljesen leszoktam, GOG es PS4-en olyan lemezek amik le vannak tesztelve pl Doesitplay altal vagy Ngameasrts altal, ezek az emberek betesztelik, hogy a jatek mukodik e patch, extra letoltes nelkul, en olyan jatekokert amik ugy vannak megcsinalva mint pl a resi village vagy a last of us amik lemezrol patch nelkul is hibatlanok, ergo lemezen megvettem egy termeket ami az enyem, az megerdemel tolem akar 60-70 fontot is, mig egy felkesz digitalis szemetet ami vagy ott marad az accountomon vagy nem es ugye a az ujabb jatekokat mar nem lehet ugy prezervalni mint mondjuk a nintendo jatekokat, mert pl egy n64-et sem tudsz meg tokeletesen emulalni, a ps2 is meg problemas, az xbox meg meg mindig a lehetetlen kategoria.

Nekem a jatek nemcsak szorakozas hanem tobb mint 30 eve meghatarozza az eletem es rossz nezni ahogy az emberek eldobhato mekis kajakent allnak hozzajuk, ahogy a lenti kollega ur is aki fizet 500ftot aztan lovoldozik egyet mert ocso az t jo az.

Na mindegy kiduhongtem magam, nem zavargok tovabb, szep estet
8.
8.
crytek
#7: Mi volna örömmel warezol majd a nép ha ilyet lépnek.. de ilyen sose lesz
Ez kb olyan mint arról beszélni hogy megoldódik a bolygónk haldoklása értelmetlen róla beszélni mert sosem fog bekövetkezni

Meg olyan mint a mostani a mostani helyzet hogy oltatnak kényszerrel meg mindenhogyan mert azt hiszik ez meg fogja állítani a cuccost. Ilyen nem lesz már most is bőven bizonytitott tény de erőlködnek.

És hogy kedvezzek mindenkinek politikai példa is. Ez olyan mint amit most szenvednek a "mindenki mások" azt nem jönnek rá bármit vergődnek megint a fidesz nyer...

"Aha, havi 4200 a cloud..."

Akit nem érdekel az olcsó gaming az fizeti a drága pénzeket akinek meg van egy kis esze olcsón gamingel :)
7.
7.
Gerzson95
#2: Steamen vásárolt játékok sem a tieid. Gondolj csak bele mi lesz, ha egyszer kihúzzák a kábelt...
6.
6.
Zuzmo
#2: Melyik játékot cenzúrázták utólag?
5.
5.
dcba
#3: Pontosan ezt mondtam en is, kifizetsz 500 ft-ot lovoldozol egyet es leszarod a jatekokat, kilovoldozted magad es mesz a kovetkezore, nem ertekeled a muveszetet ami mondjuk egy Last of Us-ba, egy Last Guardianba, Shadow of the colossus-ba, Resident Evil Village-be, vagy egy csomo fantasztikus jatekban van, neked kell olcso es gyors eldobhato szorakozas es ennyi, ha kitorolnek egy jatekot, mesz a kovetkezore.

Ez szomorit el, igazabol kidobhatnak a muzeumokbol is a festmenyeket, fotozzak le, tegyek fel a netre, aztan elofizetes fejebe majd megnezzuk oket, ha meg valakinek serto a Venus fedetlen teste, majd rajzolnak ra ruhat es befestik feketere es melle rajzolnak egy fekete leszbi csajt es elmondjak, hogy ezt igy festettek.
4.
4.
logic5
#3: Aha, havi 4200 a cloud...
3.
3.
crytek
#2: Hidd el nem ver földhöz a havi 557 ft.. És igen inkább fizetek 3 évnyi gamingért 20 ezret minsem ebből venni 2 db játékot és nézni ki a fejemből. Ami meg jó és érdekel ott a pc bundleban ingyen
2.
2.
dcba
#1: CSodas a felho, tobbe ne birtokoljunk semmit, csak fizessuk a sok penzt egy licensert es a jatekok majd jonnek mennek, ha valami sjw pc twitter harcos fellazong valamin akkor a jatekot majd kicenzurazzak vagy eltuntetik a fold szinerol es nem lesz semmi beleszolasod mert elfogadtad a terms and conditions-t, de gondolom neked es a nagyatlagnak a lenyeg, hogy olcson lovoldozzel valamivel aztan tovabb allsz valami masra, nem akarjatok megorizni az igazan ertekes jo jatekokat vagy a polcon tudni, tudvan azt nem fogjak utolag kicenzurazni vagy megritkitani, vagy kivenni belole zeneket csakmert valami hulye license lejart.

1.
1.
crytek
Oltári királyság ez a felhő. Nem is értem a Sony mit bénázik a nowal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...