Frissítve: Újabb arc a The Last of Us-sorozatban

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Azt hittük, hogy mostanra teljesen képbe kerültünk a The Last of Us-sorozat színészgárdáját illetően, azonban kiderült, hogy egy-két nevet titokban tartottak a készítők. Nick Offerman közreműködéséről például az egyik kollégája árulkodott.

Nick Offerman (Városfejlesztési osztály) is szerepel majd a The Last of Us-sorozatban, érdekes módon azonban az ő csatlakozását nem verték nagydobra a készítők, így azt sem tudjuk értelemszerűen, hogy kit alakíthat az adaptációban. Offerman közreműködését egy másik színész, Murray Bartlett (A Fehér Lótusz) buktatta le egy, a The Guardiannek adott interjúban.

Bartlett ugyanis arról beszélt, hogy "egy elképesztő műsor" van készülőben, amely egyszerre emberi és intim. A legtöbb jelenetét Offermannel rögzítették, akivel az elmondása szerint "óriási" volt együtt játszani. A színész egyébként Craig Mazin munkásságára is kitért, mint mondta, Mazin forgatókönyvétől "eldobta az agyát".

Update! A hírünk megjelenése után nem sokkal erősítette meg a Naughty Dog, hogy Offerman valóban csatlakozott a stábhoz, méghozzá Bill szerepében. Az eredeti tervek szerint a karaktert Con O'Neil játszotta volna, ő azonban időhiány miatt kiszállt a projektből.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...