Ingyenhétvégét tart az Assassin's Creed: Odyssey

  • Írta: szlav
  • 2021. december 16.
  • Akció
Link másolása
Ha kimaradt volna, akkor itt a megfelelő alkalom arra, hogy kipróbáljátok az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb Assassin's Creed-játékát. A PC-s tábor az egész hétvégét az ókori Görögországban töltheti, így jut idő az új crossover-történetre is.

Ünnepi hangulatban van a Ubisoft, így a stúdió a mai naptól egészen december 19-ig ingyenesen elérhetővé tette az Assassin's Creed: Odyssey PC-s változatát (Ubisoft Connecten). A sorozat második legfrissebb epizódja Görögország gyönyörű mediterrán tájaira vezet bennünket, hogy Kassandra vagy Alexios szerepében a kor legnagyobb zsoldosává váljunk, és felfedjük az ősi bérgyilkosok titkait.

Az időzítés egyébként abszolút kiváló, hiszen alig néhány napja érkezett meg az Odyssey és a Valhalla crossover-eseménye. Mindkét játékban felfedezhetünk egy-egy új küldetésszálat, melyeket követve szemtanúi lehetünk Kassandra és Eivor találkozásának. Az Odyssey persze enélkül is rengeteg tartalmat ígér, ez a három nap pedig aligha elég a játék teljes befejezésére - még szerencse, hogy a Ubisoft mély leárazást tart az ünnepekre való tekintettel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...