Launch traileren a PS5-ös Uncharted-kollekció

  • Írta: szlav
  • 2022. január 21.
  • Videó
A megjelenésre készülve megkapta az utolsó előzetesét az Uncharted: Legacy of Thieves Collection. A hamarosan PlayStation 5-re, később pedig PC-re is ellátogató akció-kalandjátékok sosem néztek még ki ilyen jól.

Január 28-án megérkezik az Uncharted 4: A Thief's End és az Uncharted: The Lost Legacy PlayStation 5-re szabott változata. Habár a Naughty Dog játékai eredetileg is remekül festettek, az újgenerációs konzolra optimalizálva elérhetővé válik a natív 4K felbontás, illetve a 60 vagy 120 fps-t kínáló kétféle Performance Mode. Nathan Drake és Chloe Frazer története természetesen nem hiányolja majd a Tempest 3D Audio és az egyedi DualSense-funkciók támogatását sem.

A PC-s játékostábor számára pedig külön örömhír, hogy hamarosan hozzájuk is ellátogat az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, habár a Sony és a Naughty Dog egyelőre nem árulta el a port pontos megjelenési dátumát.

17.
17.
KopyAti
Basszus, nemrég toltam ki a 4 et megint, egy kis nosztalgiázásképp.
16.
16.
kibz
14.
14.
chris0000
#13: az úgy akkor korrekt lenne... pont nézegettem, de a 16.890Ft nem olyan olcsó. nekem csak az UNCHARTED 4: A Thief’s End van meg lemezes változatban. direkt nem játszottam vele anno, mert a 30 fps lock nagyon zavart... 3000-ért simán fel upgradelem... thx. üdv.
13.
13.
Macifasz
#12: Elég, ha csak az egyik van meg. Ha te teszem azt csak a 4. résszel rendelkezel, akkor is csak 10 euroba fog kerülni a gyűjtemény. :-) Hiába jelent az két játékot, neked nem kell külön-külön mindkettőért 10 eurot fizetned.
12.
12.
chris0000
hi.
Players who purchased UNCHARTED 4: A Thief’s End, UNCHARTED: The Lost Legacy, or UNCHARTED 4: A Thief’s End and UNCHARTED: The Lost Legacy digital bundle have the option to pay €10/ $10/ BGN20/ CZK270/ DKK70/ HRK80/ HUF3000/ ILS40/ INR500/ NOK100/ PLN50/ RON50/ SEK110/ TRY90/ ZAR180 to upgrade to UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. The upgrade will be available starting at launch on January 28, 2022.

most akkor, hogy van?
az eleján azzal kezdi, hogy a két rész vagy ha a bundleban lévő két rész megvan akkor csak x összeg az upgrade... tehát a két résznek vagy így vagy úgy meg kell lennie nem? thx. üdv.
11.
11.
Macifasz
#8: A Sony már egy ideje azt csinálja, hogyha egy korábbi, PS4-es játékuk kap egy ilyen PS5-ös upgradet (ami GemForce kijelentésével ellentétben nem csupán annyiból áll, hogy feltolják a felbontás csúszkát 4K-ra, az FPS lock mögül meg kiveszik a pipát), és neked megvan a PS4-es változat (akár digitális, akár lemezes formában), akkor a megjelenés napján mindössze 10 Eurot kell fizetni érte. Ez pedig szerintem elég baráti ár. De pl. amikor egy játék nem kap ilyen Remastered kiadást, csupán egy FPS lockot, azért nem kérnek pénzt. Ott van példának a The Last of Us Part II. Tavaly kapott egy 60FPS pacthet...és nem került semmibe.
10.
10.
Peat7599
#9: Bármelyik is van meg a két rész közül, elég az upgrade az egyikhez, így a Collection, hisz a nevében is benne van, tartalmazza a két részt így persze tiéd lesz mindkettő.. :)
9.
9.
Peat7599
Valakinek látom még mindig nem egyértelmű
8.
8.
taktaharkányi
#6: Na, szuper. Köszi, jelenleg a pécés változatot várom inkább mert a PS5 előrendelésemtől visszaléptem mert a közelgő 1-2 évemben nem igen lesz időm rá érdemben és akkor várok inkább egy esetlegesen normálisabb hűtési rendszerre, ne adj Isten "Próra". Nem néztem utána a konzolos variációnak. Ez így teljesen rendben van szerintem akkor.
7.
7.
luzsi04
Bocs, 3000 hufot ír a 2 játék upgradére, ha már meg van mindkettő
6.
6.
luzsi04
#5: Akinek már meg van a játék, 10 eurba kerül az upgrade.
28atol lehet így megvenni.
Store-n is szerepel az infó
5.
5.
taktaharkányi
#4: Gondolom kicsit azzal szarta magát nyakon a Sony, hogy érkezik pécére és nyilván alapos munkát végeztek vele (gondolom inkább a God of War-os port minőségével fog találni mint mondjuk a Days Gone-al), ráadásul ha azt nézzük, PC-n, "új megjelenésként", úgy, hogy a God of War is 50 dodó, nem annyira pofátlan. De nyilván nem tudják azt se csinálni, hogy ami konzolon 10 vagy 20 EUR, azért pécén elkérnek 50-et... De hogy PS5-re ennyibe kerül, az tényleg botrány. Nem osztozom azzal a véleménnyel, hogy egy igényesebb remastered ingyen kéne legyen, és inkább kérjenek érte el pénzt mint olyan legyen mint egy-két bc, hogy szarabbul fut, mint amilyen volt, de az 50 az kib*szott pofátlan és pont a törzs konzolos közönség arconszarása. Ha más nem, egy "upgrade" opció lehetne, ami mondjuk legyen 10 EUR/játék... A PC-s már önmagában szépen fog menni szerintem.
4.
4.
GemForge
Nekem spec - aki mindkettőt megvettem már egyszer - az 50 dollár fáj, amibe kerül. Különösen akkor, amikor az új kiadás csak ennyit tud... Ezt simán ingyenesen kellene biztosítani, ha már van a kibaszott visszafelé kompatibilitás! Úgyhogy ez azért fáj, mert szemét lehúzás. Na ebben lehetne példát venni a konkurenciától! Ehhez nem kellenek dollármilliárdok, csak az hogy ne vegyen már le a Sony még egyszer azért, mert feljebb veszi a felbontást, meg unlockolja az fps-t. Ez egy szemét húzás, ami - remélem -, hogy az eladásokon is meg fog látszani. Max 10 dodót ér ez az ápdét a 2 játék vonatkozásában, de azt meg kicsinyeskedésnek tartanám... Sztem ezt elb@$zta a Sony.
3.
3.
NemecsekErno
#2: Tévedés. Sehol nem irtam hogy nekem "fáj". Azt irtem, hogy "de nem értem".
2.
2.
csongor1996
#1: A nagyobb felbontás és több fps objektíven jobb. Oké, hogy nem hiányzik, de miért fáj neked, ha van?
1.
1.
NemecsekErno
"eredetileg is remekül festettek", igen, ezen van a hangsúly. Nemrég játszottam újra PS5-ön mindkettőt, de nem értem, hogy a "natív 4K felbontás, illetve a 60 vagy 120 fps" mi többet ad a játékélményhez.
Nagyon jó volt mindkettő az eredeti PS4-es lemezeken is.

Nekem legalábbis egyik sem hiányzott, inkább csak a Sony-nak, gondolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...