A The Last of Us inspirálta a Star Wars: Eclipse-t?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 31.
  • Pletyka
Link másolása
Egy AccountNGT nevű szivárogtató szerint a Quantic Dream tavaly bejelentett játéka több ponton is ihletett merít majd a The Last of Usból és a Star Wars Jedi: Fallen Orderből is. Állítólag 2025 előtt nem érdemes a megjelenésre számítani.

Tavaly mutatkozott be a Quantic Dream legújabb játéka, a Star Wars: Eclipse, és már az első pletykák is arról szóltak, hogy 2025 előtt nemigen számíthatunk a megjelenésére.

Ezt most egy AccountNGT nevű szivárogtató is megerősítette, aki azt is elárulta, hogy a játékmenet a Star Wars Jedi: Fallen Orderből ismerős akciószerű élményt ígéri, a narratív szekció, az interaktív történetmesélés viszont a The Last of Usból ismerős alapokra építkezik majd.

A szivárogtató azt is elkotyogta, hogy a Quantic Dream nem csak egyjátékos módot tervez a játékhoz, ugyanis kapunk majd kompetitív multiplayert is, méghozzá több játszható karakterrel.

1.
1.
xanatos0911
Ha ez mind igaz, - tegyük fel - akkor igen nagyot durranthat a játék. A Fallen Order nálam nagyon bejött, főleg, hogy az utóbbi évtized legjobb SW élménye lett számomra, filmeket es játékokat is tekintve összességében. Ennyire nem számít az, hogy milyen lehetőségek is vannak egy témában/univerzumban, ha egy rakás tehetségtelen, pénzéhes idióta kezében van egy IP és sorra gyártják a lelketlen foshalmazokat. Khm, pardon my language, de lassan két évtizede várunk páran egy Jedi Knight folytatásra vagy egy nagyon hasonló élményre és fogalmam sincs miért nem foglalkoznak azzal a szériával… pedig rohadt jó volt, az alapjai le vannak fektetve és rengeteg lehetőség van benne, tehát nagyon megérné. Ugyanakkor annak örülök, hogy az EA nem gyalázta meg a gyerekkoromat egy folytatással… viszont most itt a lehetőség mások számára is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...