A Gran Turismo 7-é a következő State of Play

  • Írta: gorien
  • 2022. január 31.
  • Teaser
Link másolása
A Sony bejelentette 2022 első State of Playét, amelynek a középpontjában a jövő hónapban megjelenő Gran Turismo 7 lesz. Vadonatúj gameplay-felvételekre és érdekességekre számíthatunk.

A március 4-i megjelenési dátumával már nincs is olyan messze a Gran Turismo 7, a Sony pedig az autóversenyjátéknak szenteli a következő State of Playt, hogy addig se maradjunk látnivalók nélkül. Ha szeretnénk látni a félórásnak ígérkező adást, akkor a PlayStation YouTube- vagy Twitch-csatornáján követhetjük február 2-án, 23 órától. A műsorban vadonatúj, PlayStation 5-ön rögzített játékmenet-felvételt mutatnak majd, illetve újabb részleteket is hallhatunk a játékról.

A Gran Turismo 7 PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik.

10.
10.
taktaharkányi
#9: Merjél mást mondani hithű Nindendosként... :)
9.
9.
Ooorky
#8: Jó, nekem még a ps3 éra játékai is jól néznek ki :D
Sőt néha a ps2-n is elámulok miket kihoztak belőle.
8.
8.
Windrider
#6: De hát így van :D De mielőtt még fanboynak tűnök, ugyanezt tudnám elmondani a Gears5-re PC-n. Vagy akár a Batman arkham knight. És ezek lassan 5 éves játékok.
Lehet, hogy csak nekem alacsonyak az igényeim látvány terén, de egyszerűen kegyetlenül jól néz ki, és idegesít, amikor manapság az ember legnagyobb baja, hogy úristen 10 fps-el kevesebbel fut a játék. Get a life - erre ezt tudom mondani.
7.
7.
Oistrakh01
#5: Szia!
Felnött pelenkát tudnék ajánlani ha ilyen gondokkal küzdesz.
Üdv
6.
6.
Ooorky
#5: "PS4 pro-n a Horizon úgy néz ki, most is összefosom magam tőle. Kb 5 percenként kell megállítanom a játékot egy screenshotra a mai napig"

Ezt a felszopó szöveget még a 8. kerületi prostik is megirigyelnék.
5.
5.
Windrider
#2: Ehhez a "kula minőség"-hez hozzátenném, hogy PS4 pro-n a Horizon úgy néz ki, most is összefosom magam tőle. Kb 5 percenként kell megállítanom a játékot egy screenshotra a mai napig :D
Elképesztő, hogy egyeseknek hol vannak az igényeik. Szerintem lassan ott vagyunk, amikor már egy játékot gyakorlatilag nem lehet szebbre és realisztikusabbra csinálni. Azt meg senki ne mondja nekem hogy a kicseszett raytracingtől, tízcsillió poligontól meg a 120 fps-től lesz jobb egy játék.
4.
4.
godach
Közben csodálom hogy nem hírezik, hogy a Sony megvette a Bungiet :D
3.
3.
Nothing
#2: Vegyél vissza kicsit, ok? Attól a "kula" minőségtől pár éve még összecsináltad magad, de talán még most is meg fogsz lepődni...
Üdv.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...