A hétvégén ingyen DLC-vel várnak a CoD-játékok

  • Írta: gorien
  • 2022. február 18.
  • Letöltés
Link másolása
Az Activision szeretné megköszönni a Call of Duty: Vanguard és a Warzone játékosainak, hogy türelmesek voltak a legutóbbi, elhalasztott szezonnal, ezért a hétvégén egy ingyenes bundle-t kínál nekik beszerzésre.

A Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone második szezonja megcsúszott, az Activision, illetve a Raven Software és a Sledgehammer Games épp ezért szeretné megköszönni a játékosok kitartó bizalmát és türelmét. Ez a köszönet kétrétű, és a hétvége folyamán nyilvánul meg: ma 19 órától egészen február 22-én, 19 óráig.

Egyrészt a hétvégére Max Double XP eseményt hirdetnek, amely alatt mindennemű tapasztalati pontból kétszer annyit zsebelünk be, legyen szó Weapon XP-ről, Battle Pass XP-ről vagy a Vanguard-exkluzív Clan XP-ről. Másrészt minden, a hétvégén bejelentkező játékosnak elérhetővé teszik az új Forbidden Sacrifice Bundle-t, amelyben egy Legendary skint, két Legendary fegyvertervet, és egy Battle Pass Tier Skipet is találunk – továbbá még tíz másik Tier Skipet is bedobnak a kalapba, amivel a teljes ajándék értéke olyan húsz dollár körüli.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...