Fallout 76 - támadnak az idegenek!

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Fallout 76 pályafutása sem indult éppen simán, azonban a Bethesda nem akarja elengedni a kezét a játéknak, és már negyedik éve szállítja a különféle tartalmakat hozzá. Lássuk az idei roadmapet!

A Bethesda egy új fejlesztői videóban mesélte el, hogy milyen újdonságokra számíthatnak idén a Fallout 76 játékosai. A 2022-es év négy nagyobb frissítést hoz magával, amelyek három-három hónapra határozzák meg az online játék világát - a roadmap így fest majd:

Az első ilyen, tavasszal rajtoló frissítés az Invaders from Beyond címet viseli, amelyben az idegenektől kell megmentenünk Appalachiát. Az invázió publikus események formájában kap majd helyet a játékban, emellett pedig kibővül a Fallout Worlds, és érkezik a Fallout 76 nyolcadik szezonja, az A Better Life Underground is. 

A kilencedik évad már a Test Your Metal című frissítéssel jön a nyáron, ahol a játékosok arénaharcokban, halálos robotok ellen mérethetik majd meg magukat, és persze azt, hogy mennyire erős a páncéljuk. Az őszre ígért Expeditions: The Pitt vezeti be az expedíciók intézményét: ezen küldetések során új ellenfelekkel, értékes jutalom reményében térképezhetjük fel Appalachia kies vidékét. Végül télen a Nuka-World on Tour kapja a főszerepet a tizenegyedik szezonnal: a roadshow témájú eseménysorozatban egy új boss is vár ránk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...