Újabb javítás érkezett a felújított GTA-trilógiához

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 1.
  • Letöltés
Link másolása
Három hónap szünetet követően újabb javítás érkezett a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editionhöz, amely a trilógia mindhárom játékát alaposan megszórja sebtapaszokkal.

Habár a kasszáknál jól teljesített, a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition így is a tavalyi év legnagyobb fiaskóját hozta össze, miután katasztrofális állapotban dobta piacra a Rockstar. A kollekció azóta több javítást is kapott, és ugyan a legutóbbi decemberben jelent meg, a készítők azóta sem ültek tétlenül.

A minap megérkezett ugyanis a legújabb, 1.04-es patch, amely nem kevesebb, mint 120 hibát javít ki a trilógia három játékában, így újra érdemes lehet visszanézni, hogy festenek mostanság a remasterek. A teljes patch notes itt olvasható: a frissítések főleg a stabilitáson és a vizuális bugokon csiszolnak, illetve azokat a problémákat is elhárítják, amelyek a checkpointok visszatöltésekor merülhetnek fel.

5.
5.
Nate Hope
A San Andreasban (több más dolog mellett) az zavart leginkább, hogy ha repülőre szálltam, akkor beláttam az egész szigetet, ami baromira illúzióromboló volt, legyilkolta a lelkemet, elment a kedvem az egésztől. Az első frissítés után gondoltam hátha kijavítják, de elindítottam, és ugyanolyan volt. Akkor hagytam a fenébe az egészet végleg.
4.
4.
Feri899
#3: PS4-en ugyanez a helyzet, semmi javulást nem látok, ami elég érdekes, tekintve, hogy a frissítés majdnem akkora mint maga a játék...
3.
3.
Gerzson95
Optimalizálás szempontjából nem látok nagy változást pc fronton ellenben a switches verzióval.
2.
2.
GemForge
#1: Áááá! Ahogy olvastam tök nagy anyagi siker lett ez az ipari hulladék... Komoly jelzés ez a kiadóknak és a fejlesztőknek, hogy a szart is el tudják adni (még mindig), ha aranypapírba csomagolják.
1.
1.
hedzsooo
Remelem nem sokan koltottek erre, vagy legalabb a java visszakaphatta a penzet 1 gyors refund altal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...