Új játékon dolgozik Warren Spector az OtherSide-nál

  • Írta: gorien
  • 2022. március 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Miközben az OtherSide Entertainment és Warren Spector keze alatt készül a System Shock 3, a játékipari veterán egy vadonatúj projekt levezénylését is magára vállalta, ami mindent tud majd, amiért az alkotásait szeretik a játékosok.

Warren Spector és az OtherSide említése kapcsán a legtöbben valószínűleg a System Shock 3-ról hallanának a legszívesebben, ami elméletben még mindig készülőben van (méghozzá a Tencent segítségével), de nekik sajnos ma nem szolgálhatunk jó hírrel – de cserébe rosszal sem. Akit viszont a Deus Exről, az Ultimáról és az Epic Mickey-ről is ismert úriember munkássága érdekel, az talán örül, hogy egy másik projekten is dolgozik épp.

Erről egyelőre annyit tudunk, hogy egy teljesen új cím lesz, ami Spector szerint mindazt tudni fogja, amiért a rajongók szeretik az alkotásait: egy immerzív szimulátor lesz, gazdag világgal és magával ragadó történettel, amelyre a játékosok a döntéseik és játékstílusuk révén is hatást gyakorolnak. Az egyelőre név nélküli játék még a fejlesztés korai szakaszában jár, de a fentebbi koncepciós rajzot már meg tudta osztani a csapat az internet népévél.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...