Ma befut az Apex Legends next-gen változata

  • Írta: gorien
  • 2022. március 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Respawn Entertainment ma indítja útjára az Apex Legends legújabb eseményét, ám ezzel egy időben a battle royale újgenerációs verziói is megjelennek – mától Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is megszépülve lesz játszható a játék.

Az Apex Legendsben februárban vette kezdetét a tizenkettedik szezon, de a játékosok hozzászokhatták már, hogy a Respawn Entertainment a szezonok közben is gondoskodik arról, hogy kisebb-nagyobb mértékben felrázza a játékélményt. A ma 19 órától aktiválódó Warriors Collection Event például az új jelmezek mellett visszahozza a 9v9-es Control játékmódot és a Drop-Off nevű pályával bővíti az Arena lehetőségeit.

Ennél azonban több is élesedik este: elérhetővé válnak az Apex Legends újgenerációs változatai. A PlayStation 5-tel és a bármely Xbox Series-géppel játszók 4K felbontású, 60 Hz-es HDR játéknak örülhetnek, míg a PS5-ös és Xbox Series X-es játékosok a magasabb felbontású árnyékokat és a nagyobb LOD-távolságot is élvezhetik.

A stúdió itt még nem áll meg, a jövőben még inkább tervezik kiaknázni az újgenerációs konzolok képességeit, így PS5-ön a DualSense kontrollert is támogatni fogják, de vizuális és audio fejlesztéseket is várhatunk. Hogy tartalmilag miféle újdonságokra számíthatnak a battle royale játékosai a jövőben, arról nemrég szivárgott ki egy lista.

1.
1.
Darksiders84
Nem kapkodták el csak egy 1 éve várható már a hitegetés által nem gond ,hogy annyi játékosuk van ,hogy rengeteg aztán csak a fizetős kozmetikai szarságok állandóan, pedig már közel 1,5 éves a Ps5 és ott van az élen mint battle royal .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...