The Witcher - már forgatják a harmadik évadot

  • Írta: szlav
  • 2022. április 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Miközben a CD Projekt RED már javában az új The Witcher-játékon dolgozik, a Netflix sorozatgyárosai is összeálltak, hogy elhozzák a Vaják harmadik évadát. A legfrissebb hírek szerint most kezdődött a forgatás.

Eddig sem volt titok, hogy a Netflix nem hagyja félbe a The Witcher történetét, tegnap délután azonban hivatalosan is megerősítették, hogy megkezdődött a harmadik évad forgatása. A Twitteren közzétett beharangozó mellé ráadásul egy fotót is kaptunk, amelyen Anya Chalotra, Freya Allan és Henry Cavill trióját láthatjuk - reméljük, jó melegen öltöztették fel őket!

A bejelentéssel megkaptuk az új évad rövid szinopszisát is, melyből kiderül, hogy Yennefer ismerős vidékre, Aretuza felé tereli majd a szárnyait bontogató Cirit:

"Miközben a Kontinens urai, varázslói és bestiái Ciri nyomát kutatva egymással versengenek, Geralt Cintrában keres menedéket az újonnan egyesült családjának, hogy megvédje őket azoktól, akik el akarják pusztítani őket. Eközben Ciri újdonsült tanítója, Yennefer Aretuza erődje felé vezeti a csapatot annak reményében, hogy mélyebben megismerhesse a lány kiaknázatlan varázserejét. Ehelyett azonban a politikai korrupció, sötét mágia és az árulás csatatere várja őket, így mindent kockára téve fel kell venniük a harcot, hiszen ezúttal egymás elvesztése a tét."

11.
11.
zoli12i
Nem hiszem, hogy 2 ilyen semmilyen évad után bármerre javulna ez az egész.
Ahhoz minimum az írói gárdát le kéne cserélni teljesen.
10.
10.
crytek
Akkor lassan darálni kéne az első kettőt....
8.
8.
gucho
Szeretem a Witcher könyveket és a játékokat is, de ez a sorozat kritikán aluli. Mind a 2 évadot szenvedve néztem végig.
7.
7.
adamsfamily
Nekem az első se tetszett.A második szezonból megnéztem majdnem az egészet,de jó formán semmi nem történik ebben a sorozatban.Ráférne egy rendes írói gárda.
6.
6.
Stark666
Azért ennyire nem volt szar :D
5.
5.
Ooorky
4.
4.
xanatos0911
En meg meg sem neztem a masodik evadot.. ki milyen tudatmódosító szert javasol hozza?
2.
2.
Kamukaze
Legalább te képes voltál végignézni.
1.
1.
Ooorky
Első évad gyenge volt, második évad konkrétan olyan rossz, hogy már semmire sem emlékszem belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...