Az Assassin's Creed sem hagyja ki a Fortnite-ot

  • Írta: gorien
  • 2022. április 6.
  • Letöltés
Link másolása
Az Assassin's Creed-játéksorozat két közkedvelt hőse, Ezio Auditore da Firenze és Eivor Varinsdottir is csatlakozik a Fortnite egyre csak bővülő multiverzumához. Az asszaszinokat holnaptól szerezhetjük be.

A Fortnite-ot nemrég felrázta, hogy eltávolították belőle az építkezés lehetőségét (ami ideiglenes változás helyett állandó opcióként is megmarad), de a beszerezhető karakterküllemek halmozásával továbbra sem áll le az Epic. A franchise-közi crossoverek listáján a következő jelölt az Assassin's Creed: holnaptól Ezióval és Eivorral is belevethetjük magunkat a battle royale-meccsekbe.

Mindkét hős kap csuklyás és csuklya nélküli kinézetet is, s míg Eivor Raven Clan Pickaxe-ekkel vonulhat harcba, addig Ezio az Ezio's Hidden Blade Pickaxe-szel. Továbbá egy teljes csomagnyi kozmetikai elemre is beruházhatunk, amelyeket az asszaszinok nyomán készítettek: a Tales from the Animus Bundle-ben egyebek mellett Wolf-Kissed Longboat Glidert, Wolf-Kissed sprayt, egy egyedi töltőképernyőt és zászlót is találunk.

1.
1.
Viktor_The_Best
Mar csak Tim Sweeney hianyzik a jatekbol mint karakter XD Sajat magat nem szeretne belerakni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...