Gladiátorok érkeztek az Expeditions: Rome-ba

  • Írta: gorien
  • 2022. április 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Death or Glory kiegészítőnek hála mától a gladiátorálmainkat is kiélhetjük az Expeditions: Rome-ban. Nemcsak egy új karakterosztályt kaptunk, de világszerte arénákba látogathatunk, hogy cirkuszt adjunk a népnek.

A Logic Artists Expeditions-sorozatának legújabb része, az Expeditions: Rome idén futott be, s három nagy hadjáratot biztosított nekünk, hogy azok megvívásán keresztül Róma megmentőivé avanzsáljunk. A fejlesztők azonban még nem végeztek a játékkal, és ma egy ingyenes frissítés keretében új tartalmakat adtak nekünk.

A Death or Glory a gladiátorok köré szerveződik: választható karakterosztályként megkapjuk a gladiátort, új fegyverekkel gazdagíthatjuk arzenálunkat, oroszlánokkal küzdhetünk, illetve mindhárom hadjárat alatt arénákba látogathatunk, hogy ott csapatunkkal szórakoztassuk a népet. Az arénaharcokban nem elég eltiporni az ellenfeleket, azt szórakoztatóan kell csinálnunk, amit egy új rendszer mér – a jutalmunk nemcsak győzelem, de örök dicsőség is lesz. Ha pedig nem szeretnénk a történettel bajlódni, az új Gladiator Mode-ben egyből mehetünk az arénákba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...