Még idén megjelenhet a Dead Island 2

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 14.
  • Pletyka
Link másolása
Colin Moriarty veterán újságíró arról beszélt saját podcastje, a Sacred Symbols legutóbbi adásában, hogy bennfentes információi szerint a nyáron újra bejelentik a Dead Island folytatását, ami az év vége előtt meg is jelenik majd.

Februárban jelentettük, hogy valószínűleg végre révbe érhet az évek óta készülő Dead Island 2 fejlesztése.

Úgy tűnik, az akkori találgatások nem voltak alaptalanok, mert a Sacred Symbols podcast házigazdája, Colin Moriarty a legutóbbi adásban arról számolt be, hogy információi szerint hamarosan komolyabb mozgolódás várható a játékkal kapcsolatban.

Moriarty úgy tudja, hogy valamikor a nyár folyamán újra bejelentik majd a játékot, a megjelenésre pedig még idén sor kerül. Ha minden igaz, akkor szeptemberben vagy októberben.

A játék újbóli bejelentéséről a mindig jól értesült Tom Henderson is megemlékezett már korábban, vagyis lehet alapja annak, amit Moriarty mondott.

8.
8.
crytek
#6: Szerintem nincs limitje a szerkesztésnek...legalábbis a sok órával ezelőttit is tudom variálni.
7.
7.
r3dman
Én imádtam.Csak sok idő eltelt és szerintem már a 2 a fejlesztés közben elavult.
6.
6.
Lorthirash
Végre van szerkeszét gomb THX GAMEKAPOCS, remélem hogy úgy működik hogy kb 5 percig enged szerkeszteni utána letilt.
5.
5.
crytek
#4: "A fegyverek olyan gyorsan sérülnek, és olyan mennyiségben van utánpótlás, hogy teljesen felesleges a fejlesztés opció, és önmagában nem javíthatóak."
Ez inkább öröm mintsem negatívum.Nem kell feleslegesen baszakodni időt elkurni a fejlesztések hajszolására azaz grdinelgetni halomba..
Mivel ezt is ezer évig hegesztik majd 100% lesz vezetés , meg minden más is még..

Bugok meg miben nincsenek?

4.
4.
Gykrizsi
#2: Akkor itt egy rövid ízelítő a véleményemből (ez megjelenéskori élmény, vagyis nem biztos, hogy minden valíd még): a történet rém érdektelen, és a választási lehetőségek okán néha követhetetlen, mert nincs rendesen megírva. Lényegében van egy vagy két fővonal, ha attól esetleg eltérsz, fontos részekről maradhatsz le. Olyan szereplők drámai halálát éled át, akiket kb. egyszer láttál addig. A harcrendszer szerintem tök unalmas volt, és mivel nincs lőfegyver, se autóvezetés, mint az egyben és a dlcben, így szerintem nettó visszalépés a játékmenet. A coop teljesen átgondolatlan. A harc arra redukálodik, hogy egyikre figyel az ellenség, a másik hátbavágja. Ez bossra is igaz. Vannak scriptelt menekülős szakaszok, ahol sokszor leszakad az út, bezárodik az ajtó, így az egyik ember áthalad rajta, a másik újra és újra meghal. A térkép szerintem jóval ötlettelenebb, mint az első részé, az éjszakák elsőre poénok, de hamar kiismeri az ember, utána csak fárasztó. A fegyverek olyan gyorsan sérülnek, és olyan mennyiségben van utánpótlás, hogy teljesen felesleges a fejlesztés opció, és önmagában nem javíthatóak.
Bugok: az első órában beragadtam egy safe houseba, mivel a kivülről nyitható ajtó beragadt, és csak mázlival jutottam ki. Az egyik főküldetés beszart, másfél hetet vártam patchre. Pálya alá teleportálás, gyakorta eltünő arc animációk videókban, és még tonnányi kisebb nagyobb hiba. Kedvencem, a fej nélkül rohangáló boss, aki úgy érezte nem kell meghalnia egy fej elvesztése esetén. Bár hozzá kell tennem, hogy a röhejes bugok garmadája hiányában talán végig sem viszem. Nagyon szerettem az első részt, így talán mindenidők legrosszabb folytatásának tartom, pedig úgy álltam neki, hogy nem sokat vártam.
3.
3.
crytek
Várom szeretettel.A korábbi részei is jók voltak
2.
2.
Darksiders84
#1: Pedig dícsérték rendesen
1.
1.
Gykrizsi
Én a dying light 2 után inkább hanyagolom, az olyan szar volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...