Kiderült, hogy állnak a Tomb Raider-sorozat eladásai

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 4.
  • Biznisz
Link másolása
A hét legfontosabb híre volt, hogy az Embracer Group felvásárolta a Square Enix nyugati stúdióit, ennek kapcsán tudtuk meg azt is, hogy pontosan hogy állnak most a Tomb Raider-sorozat eladásai.

A hét elején az Embracer Group bejelentette, hogy megvette a Square Enix nyugati stúdióit, köztük a Crystal Dynamicset, emellett pedig vitte a kiadó több címét, így a Tomb Raidert is. A hírek nyomán több érdekes üzleti részletre is fény derült: arról írtunk már, hogy a Square mekkorát bukott a Marvel-játékokkal, most pedig azt is megtudtuk, hogy állnak pontosan a Tomb Raider-sorozat eladásai.

Ahogy a fenti infógrafikán látható, a Tomb Raider-franchise eladásai mára átlépték a 88 millió példányt, és még érdekesebb, hogy ebből 38 milliót a rebootolt Tomb Raider-trilógia, a Tomb Raider, a Rise of the Tomb Raider és a Shadow of the Tomb Raider hoztak össze. A kép arról is említést tesz, hogy ezeken felül több mint 53 millió példányban fogytak a mobilokra szánt (és természetesen fizetős) Tomb Raider-játékok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...