Sker Ritual - hátborzongató előzetes érkezett

  • Írta: szlav
  • 2022. május 10.
  • Videó
Link másolása
A korábbi teaser után végre megkapta az első igazi előzetesét a Sker Ritual. A Maid of Sker különös folytatása egy iszonyatosan sötét és félelmetes kooperatív lövölde lesz.

A Wales Interactive csapata tavaly ősszel jelentette be, hogy folytatást kap a Maid of Sker, a sétaszimulátorokra emlékeztető túlélőhorrort azonban valami sokkal akciódúsabbra cserélik. A Sker Ritual továbbra is a walesi legendák szörnyetegeire fókuszál, ezúttal viszont fegyvert ragadhatunk, hogy többedmagunkkal szálljunk szembe a sötétben lopakodó rusnyaságokkal. Mindez valahogy így fest majd menet közben:

Az egyedül vagy akár négy főt számláló csapatban játszható meccsek során a Quiet One-ok seregei rontanak majd ránk, akik hullámait különféle elitek és főellenfelek tesznek a megszokottnál is félelmetesebbé. Szerencsére mi sem leszünk fegyvertelenek: a pályán fellelhető fegyvereinket folyamatosan fejleszthetjük majd, így tartva a tempót a játék fokozódó nehézségével.

A Sker Ritual idén nyáron érkezik PC-re, de később megjelenik Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is.

2.
2.
Gykrizsi
#1: Nem egy őrült nagy valami, de egy hangulatos kis horror az első részt, egy próbát mindenképpen megér.
1.
1.
Matt8888
Sajnos az első kimaradt, de ezzel most felkeltette az érdeklődést az egészre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...