SGF 2022: Nézd vissza a Summer Game Fest adását + összefoglaló a bejelentésekről

  • Írta: szlav
  • 2022. június 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Geoff Keighley és a 100 százalékban digitálisan futó Summer Game Fest átvette az E3 helyét. Habár a műsorsorozat hivatalosan egész nyáron fut, a ma esti nyitóceremónia hozza majd a bejelentések jelentős részét.

Már javában tombol a nyári videojátékos hírözön, melynek legnagyobb főszereplője idén a Summer Game Fest lesz. Geoff Keighley műsorsorozata teljesen átvette az E3 egykori szerepét, így mi is a digitális játékfesztivál köré építettük az idei közvetítésünket. A mai este megkerülhetetlen ebből a szempontból, hiszen a Summer Game Fest saját nagy konferenciája hamarosan megkezdődik, látnivalókból pedig nem lesz hiány.

A hírek szerint újra színpadra kerül a Call of Duty: Modern Warfare II, a The Callisto Protocol, itt lesznek a Cuphead csészefigurái és a One Piece Odyssey kalózai, visszatér a Gotham Knights denevérfamíliája, de még Dwayne Johnson is beköszön - az utóbbit még mi is fejtegetjük. Persze ezen kívül is sok-sok újdonságra számítunk (Hideo Kojima biztos rejteget valamit), úgyhogy tartsatok velünk ti is!

Update! A műsor véget ért, alább találjátok meg a felvételét, lejjebb pedig listáztuk az esemény híreit:

 

Ez történt a Summer Game Fest nyitóeseményén:


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...