eFootball-exkluzív csapat lesz az Inter

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 3.
  • Hír
Link másolása
Habár az eFootballról nem sok jót hallani, a Konami még így is nyélbe tudott ütni egy jelentősebb megállapodást.

A Konami továbbra sem dúskál az exkluzivitási megállapodásokban, ezen pedig nem sokat segít valószínűleg, hogy a paradigmaváltónak szánt focis játéka, az eFootball is katasztrofálisan rajtolt. Ugyanakkor nincs még veszve minden, a minap például bejelentették a japánok, hogy sikerült lepacsizniuk az Inter Milannal.

Ez azt jelenti, hogy 2024 júliusától az Inter eFootball-exkluzív csapat lesz, vagyis az olasz topbajnokságban legutóbb második helyen végzett brigád nem található majd meg más játékokban - így az EA Sports akkor már EA Sports FC címen futó fejlesztésében sem. A rivális cég kénytelen lesz kitalált néven és kamu arculattal felsorakoztatni a csapat játékosait (ők azért szerepelhetnek a konkurenciánál is), és az Inter stadionját is csak a Konami használhatja.

Az olasz élvonalnak egyébként is mozgalmas a videojátékos pályafutása: a Konaminak már több hasonló szerződése is volt, amibe végül az EA Sports tavalyi megállapodása ütött léket, ami kisajátította a FIFA 22-nek a teljes bajnokságot. A japánok ezzel párhuzamosan úgy egyeztek meg a Napolival, hogy a következő szezontól kizárólag övék a nápolyi gárda.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...