Gyűrűk Ura-játékon dolgozik a Weta Workshop, amit a Private Division ad majd ki

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Izgalmas együttműködést jelentett be a Take-Two független fejlesztésekre szakosodott részlege, a Private Division: a cég adja ki a Weta Workshop egy ideje már pletykált játékát, amely J.R.R. Tolkien műveiből táplálkozik majd.

A Take-Two indie játékokra szakosodott részlege, a Private Division bejelentette, hogy ő adja majd ki a Weta Workshop egy ideje már pletykált játékát, amely a Gyűrűk Ura világában játszódik majd.

A vizuális effektekkel foglalkozó cég 2014-ben kezdett el kapirgálni a játékfejlesztés irányába, és bár ennek nem sok nyoma volt eddig, tavaly már felröppent a hír, hogy jelenleg egy adaptáción dolgoznak - nem csoda, hogy már akkor arra tippeltek a legtöbben, hogy egy Gyűrűk Ura-feldolgozás kerekedhet ki a projektből.

Elvégre a Weta Workshop Gyűrűk Ura-szakértőnek számít, a Peter Jackson-féle Gyűrűk Ura- és A hobbit-trilógiánál is közreműködtek, sőt az Amazon sorozatánál is részt vesznek a munkálatokban. Azt már nem tudtuk meg sajnos, hogy a játékuk miről szól majd, annyi biztos egyelőre, hogy a fejlesztés még alig kezdődött el, és várhatóan a Take-Two 2024-es üzleti évére készül csak el.

A Weta Workshop nem összekeverendő a digitális effektekre szakosodott Weta Digitallal, amit tavaly vásárolt fel a Unity.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...