Közeleg a szüret a Farming Simulator 22-ben

  • Írta: sirdani
  • 2022. augusztus 18.
  • Letöltés
Link másolása
Két izgalmas újdonsággal is készül a Giants Software csapata a közeljövőben, melyeknek hála az önjelölt gazdák hamarosan minden eddiginél részletesebben kóstolhatnak bele a szőlészet szépségeibe.

Az ERO Grapeliner Series 7000 formájában egy vadonatúj, high-tech szőlőkombájn érkezik a Farming Simulator 22 gépparkjába, mellyel sosem látott hatékonysággal szüretelhetjük le értékes terményeinket még a legmeredekebb hegyoldalakról is. A járműről egy rövid ízelítőt is kaptunk, a pontos érkezésre pedig augusztus 23-án kerül sor. A DLC-t a Year 1 Season Pass is tartalmazni fogja.

A PC-s játékosoknak viszont egy másik, lényegesen izgalmasabb lehetőségük is lesz beszerezni az új DLC letöltőkódját! A fejlesztők ugyanis Farming Simulator Beacon Light fedőnévvel hivatalosan is megkezdik a dobozos árusítását annak a narancsszínű jelzőfénynek, ami a legtöbb mezőgazdasági monstrum tetején – így az ERO Grapeliner Series 7000-en is – szokott villogni. A villogó mellé pedig a DLC-t is bezsebelhetjük ajándékként.

Az USB-csatlakozóval ellátott jelzőfény természetesen jóval több, mint egy hétköznapi lámpa, autentikus formáján felül ugyanis összepárosítható a játékkal, így a szobánkat is csak akkor fogja narancsszínű fényárba borítani, ha a játék közben felkapcsoljuk virtuális gépeink világítását.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...