A Ubisoft tagadja, hogy Blade-játékon dolgoznának

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 22.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a mozivásznon jövő ősszel visszatér a Marvel legendás vámpírvadásza, a Ubisoft kijelentette: a napokban felröppent pletykák ellenére nem készül náluk Blade-videojáték.

Izgalmas pletykák láttak napvilágot az elmúlt napokban, de a Ubisoft sajnos gyorsan le is lőtte azokat. Kezdjük azonban a sztorit a legelejénél: annál az Instagram-posztnál, amelyet két videojátékos motion capture-színész, Alex Martin és Edwin Gaffney osztottak meg még július végén. Ahogy azt a lenti képen is láthatjátok, a két úriember teljes mo-cap felszerelésben, kardszerű husángokkal pózoltak a teremnyi zöldháttér előtt, a második fotó volt azonban az, amely a napokban igazán megmozgatta az internet népét.

A csapón tisztán és világosan olvasható, hogy valamiféle Marvel-projekten dolgoztak az urak, a rendező nevének szánt vonalon pedig B. Tariq, azaz Bassam Tariq neve áll. Említettük már, hogy ő rendezi a 2023-as Blade filmet? És azt, hogy a fenti színészek mo-cap öltözékén ott virít a Ubisoft logója? Vagy azt, hogy egy ideig a Ubisoft is be volt hashtagelve a poszt alatt?

Ezen a ponton akár zárt ügynek is tekinthetnénk a dolgot, hiszen minden jel arra mutat, hogy Blade-játék készül a Ubisoftnál, ma azonban a stúdió is megszólalt az üggyel kapcsolatban, alaposan felforgatva az egész teóriát. A Twitteren közzétett üzenetben csupán a következőket írta a játékvállalat: "Sajnáljuk, hogy fel kell szabdalnunk a pletykákat, de nem készítünk Blade-játékot. Persze mi is alig várjuk, hogy mivel rukkolnak elő a barátaink a Marvelnél a jövőre megjelenő új filmben!"

A Ubisoft és a Marvel anyavállalata, a Disney egyébként valóban jó viszonyt ápol jelenleg, hiszen náluk készül az Avatar: Frontiers of Pandora, illetve egy nyílt világú, sztorifókuszú Star Wars-játék is alakulóban van.

3.
3.
DragonBleacPiece
remélem Blade szőke, kékszemű lesz
2.
2.
crytek
Minden bejelentés így kezdödik mi nem áá mi nem ...Sony se adott ki semmit pc-re ők nem.. csak majd akkor ha ők közlik hivatalosan :)
1.
1.
markoci555
akkor meg kéne magyarázniuk a logót is, de ahogy nézem a legtöbben inkább annak örülnének, ha tényleg nem készülne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...