Battlefield 2042 - küszöbön a második szezon, lássuk az újdonságokat!

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 26.
  • Letöltés
Link másolása
A napokban jelentős helyzetjelentést tett a DICE a Battlefield 2042 távolabbi jövőjéről, de ne feledjük el, hogy már a nyakunkon az új szezon is. A következő frissítés új specialistát, térképet és néhány fegyvert hoz magával.

Annak ellenére, hogy a Battlefield 2042 hamar földbe állt, a DICE még nem engedi el a jókora online lövöldét - nem is tehetnék, hiszen a szezonbérlet vásárlói vasvillával várnák őket. A napokban megtudtuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a következő hónapokban, így szó esett többek közt a visszatérő kasztrendszerről és a már ismert térképek átalakításáról is. Ezek a frissítések azonban még odébb vannak, előttük érdemes a második szezonra vetni a tekintetünket, az ugyanis augusztus 30-án élesedik. Íme, a hozzá járó kedvcsináló:

Az új szezon legnagyobb attrakciója a Stranded névre keresztelt vadiúj pálya lesz, amely a Panama-csatorna kiszáradt vidékén ereszti egymásnak a játékosokat. A térkép közepén még egy jókora tankerhajó is helyet kapott, melynek sötét gyomrában intenzív tűzharcokra számíthatunk. Az új pálya mellé egy új specialista is jár. A letámasztható Vulcan minigunnal érkező Charlie Crawford tűzerejére nem lehet panaszunk - annak ellenére sem, hogy egyébként a támogató karakterek közé sorolták őt a fejlesztők.

A szezonváltással érkezik néhány új fegyver is: az AM40 Carbine egy könnyű sorozatlövő lesz, az Avancys pedig egy jóval nehezebb gépfegyver. Melléjük választhatjuk majd a PF41-et, ami valahol a pisztolyok és SMG-k kategóriája közt helyezhető el, illetve érkezik egy Concussion Grenade néven futó eldobható szerkezet is, amellyel egy rövid ideig összezavarhatjuk az ellenfeleinket. Végül pedig pár szó a járművekről: a második szezonban mutatkozik be a spawn-pontként is használható EBLC-RAM és a jóval könnyebb Polaris RZR homokfutó.

Nyilvánvaló, hogy a fenti újdonságok elsősorban az All-Out Warfare játékmódjait érintik, de a DICE nem feledkezett meg a Battlefield Portalról sem. A szezon során összesen öt új fegyverrel bővül majd a Battlefield 1942, a Bad Company 2 és a Battlefield 3 érája, ráadásul egy új opciónak hála lehetőségünk lesz arra, hogy apróbb méretűre szabjuk a pályák határait, ezzel kisebb létszám mellett is elősegítve az intenzívebb meccseket.

2.
2.
Heldengeist
#1: Az ilyen játékoknál pontosan ezért érdemes várni néhány hetet a vásárlással. Egyrészt addig talán helyre kalapálják, ha olyan állapotban jelenik meg, mint ez is, másrészt ha alapjaiban van elcseszve, mint ez is, akkor gyorsan kipusztul alóla a közösség.
1.
1.
Grabowsky30+
Anno megvettem első nap, de hanyagoltam már egy ideje. Gondoltam ránézek, 2 egymást követő napon is tettem egy próbát, de 10perc várakozás után sem lett meg 64 játékos és nem indult el a meccs. Ok 11 és éjfél körül próbálkoztam. Így hát uninstall! Legközelebb akkor veszek battlefieldet ha 3forintért adják valami akcióba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...