Megérkezett a Dead Space-remake első gameplay-előzetese

  • Írta: szlav
  • 2022. október 4.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően ma délután végre megérkezett a felújított Dead Space első gameplay-előzetese. A káprázatos látványvilág mellett néhány játékmeneti újdonságot is kiszúrhatunk a videóban.

Az EA Motive brigádja néhány nappal ezelőtt részletesebben is mesélt a Dead Space-remake újdonságairól, a mai előzetesben pedig már élesben is láthatjuk azokat, és itt nem csak arra gondolunk, hogy milyen látványosan roncsolja a plazmavágó a nekromorfok végtagjait. A korábban néma Isaac Clarke saját hangot kap az újrázásban, rombolhatóvá válik számos helyszín, a zérógravitációs ugrabugrálás helyett pedig mostantól teljesen háromdimenziós mozgásteret kapunk. Ami azonban örök, az a vérfagyasztó hangulat és a minden sarkon ránk váró terror.

A Dead Space 2023. január 27-én debütál PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

14.
14.
BloodyDeath
Arról van infó, hogy ehez is lesz magyar felirat, mint a ps3-n?
13.
13.
GAMEROD
#10: Ha te mondod. Viszont például a Resident Evil 2-nél érezhető volt a remake hatás, mert az eredeti őskori 2D technológiával készült, a Resident Evil 4-nél is érezhető lesz, igaz az már fullosan 3D motorral ment, de mégis látványosan más az új. Ezen a Dead Space-n csak annyit láttam mintha Low-ról Ultra-ra állítanék akármilyen játékot, mert maga a jellege nem változott semmit, legalábbis az eddig látottakban. Magyarul olyan, mintha nem teljesen nulláról kezdték volna újra megcsinálni a játékot, hanem erősebben feltuningolták az eredetit az alapjaitól.
12.
12.
markoci555
szerintem is felesleges, újabb pénzlehúzás
11.
11.
markoci555
volt benne egy 5 másodperc gameplay, köszönjük
10.
10.
KratoS
#3: Durván rossz lehet a látásod meg a hallásod.Hogy hívják a kutyát?
9.
9.
suresz
#5: szerintem eza remake jobban fog hasonlítani játékmenet szintjén a harmadik részre mint az elsőre... (sajnos)
8.
8.
GAMEROD
#5: Helyesbítek, új rész többet ért volna. Elfelejtettem hogy volt harmadik része is.
7.
7.
JohnSpartan
#6: Jó, kicsit túloztam! Nem moslék de, semmi nem maradt meg belőle ami tetszett! Vinni kellett volna tovább, jó irányba a történetet és még túlélősebbre fogni a játékmenetet! Akkor talán túlszárnyalta volna az első 2 részt is...
6.
6.
Nothing
#5: Gondolom, el akarták kerülni a futószalag-skatulyát, ezért sok mindent megváltoztattak a 3. részben (sajnos nem kimondottan pozitív irányba), de "moslék akciójáték"-nak nem nevezném. Annál azért jobb.
5.
5.
JohnSpartan
#3: Nagyot csalódtam volna ha a 3-at húzzák fel! Soha nem vittem vègig mert egy bőr lehúzos, moslèk akció játékot csináltak belőle. Kiveszett minden horror elem a 3. részre!
4.
4.
JohnSpartan
Ez után pláne nem èrtem a visszafele kompatibilitast... Szebb, èlesebb, színesebb, szevasz. Maximálisan 40 Gb-ot foglalhat mint az összes hasonszőrű játèk ès mind1ik megjelent előző genre.
3.
3.
GAMEROD
Egy új rész többet ért volna, a 2008 óta megjelent játékok nem annyira ordítanak remake-ért mint a korábbiak, mert nem produkálnak annyival feltűnőbb különbségeket a sztori kiegészítéseken kívül hogy teljesen elölről elkezdjék megcsinálni. A pörgősebb jelenetektől és a több szövegtől eltekintve erről a bemutatóról se mondtam volna meg, hogy ez a régi vagy az új.
2.
2.
sisak peti
Mennyit rettegtem PS3on. Imádtam! Ez csak hab a tortán!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...