Abby szinkronszínésze szívesen visszatérne a karakterhez a The Last of Us: Part II-ból

Abby karakterének szinkronszínésze, Laura Bailey szívesen visszatérne a karakteréhez annak ellenére, hogy mennyire megosztó lett.

Bizonyára senkit nem kell emlékeztetni arra, hogy milyen meghatározó szerepet töltött be Abby a The Last of Us: Part II-ban. A Laura Bailey által megszólaltatott karakter (és maga a játék is) elég megosztó lett a játékosok körében, ettől függetlenül a szinkronszínész szívesen visszatérne a szerephez, és újra eljátszaná Abbyt - említette ezt a Comic Book interjújában.

Talán véletlen egybeesés, hogy épp most állt össze a PlayStation Studios Visual Arts csapata és a Naughty Dog egy új, eddig még be nem jelentett projekt elkészítéséhez, melyhez Senior producert keresnek. Persze nem tudni, hogy ennek bármilyen köze lenne a The Last of Us-szériához, így találgatásokba kár belebocsátkozni, mindenesetre örömteli látni, hogy ha valamilyen formában folytatódik a The Last of Us története, akkor Laura Bailey kiváló munkájára is számíthatunk majd.

4.
4.
JohnSpartan
#3: Akkor látszik hogy nem vitted vègig...

Amúgy elèg jól felszerelt menedèkük volt, biztos volt ott minden hozzá.
3.
3.
zoli12i
#2: Lehet valami szteroid lerakót talált és csak azon él! Remélem a következő epizódra leereszkedik a karja…
2.
2.
RPéter
Szerintem nagyon jó volt a story. A kigyúrtsággal, csak annyi a baj, hogy egy ilyen világban nehezen tudom elkepzelni a tapkiegeket és a szteroidokat. Hiszen ezen cuccok nelkül, aligha nezhetn ki ennyire maszkulinana a csaj.
1.
1.
JohnSpartan
Jól csinálja! Le kell szarni a sok gyűlölködő senkiházit! Meg gondolom jó pènzt is kapott a szerepért. Attól hogy nem egy gyönyörű teremtés a csajszi iszonyat jól alakította a karakterèt. Èn imádtam a játèkot ès el tudtam vonatkoztatni az olyan jelenetektől amik sokakat felbaszott. Ennyi!

Lehet jönni! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...