God of War: Ragnarök - csak utólag érkezik a fotómód

  • Írta: szlav
  • 2022. október 26.
  • Hír
Link másolása
Sokak számára apróság, de mi akkor is megsiratjuk egy kicsit: a Santa Monica Studio bejelentette, hogy csak később, valamikor a megjelenése után kap fotómódot a God of War: Ragnarök.

Mi a GK-nál nagyon csípjük azokat a videojátékokat, ahol egy jól összerakott fotómód segítségével meg tudjuk örökíteni a legjobb pillanatokat - aki követ minket Instagramon, az már jól tudja ezt. Éppen ezért kénytelenek voltunk elmorzsolni egy apró könnycseppet, amikor a Sony Santa Monica bejelentette, hogy fotómód nélkül jelenik meg a God of War: Ragnarök.

Valljuk be, egy ilyen káprázatosan festő játéknál egy kisebb bűn, hogy a fejlesztők fotómód nélkül küldik azt a nagyérdemű elé, de a jó hír az, hogy ez a hiányosság csak ideiglenes lesz. A fejlesztőbrigád ugyanis hozzátette, hogy a megjelenés után, egy későbbi frissítésben elhozzák a fotómódot, erről azonban csak később árulnak el további részleteket.

Szerencsére addig is van miben gyönyörködnünk - ha még nem tettétek meg, akkor csekkoljátok le a játék legutóbbi kedvcsinálóját, amiben a fejlesztők kiadós bemutatót tartanak a God of War: Ragnarök továbbfejlesztett harcrendszeréről.

A God of War: Ragnarök november 9-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...