A Marvel még nem kereste meg John Krasinskit a Fantastic Four-film miatt

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár John Krasinski már eljátszotta egyszer Reed Richards szerepét a Marvel filmes univerzumában, ne vegyük készpénznek, hogy ő alakítja majd a karaktert az új Fantasztikus Négyes-filmben is.

A Marvel-rajongók egy része biztosan elégedetten csettintett a Doctor Strange második része után, hiszen abban - az internet nyomásának engedve - John Krasinski is cameózott egyet a Fantasztikus Négyes frontembereként. Mivel 2025. február 14-én Reed Richardsék is megkapják a saját MCU-filmjüket, adta volna magát, hogy ismét Krasinskit lássuk a szerepben, erre azonban nem érdemes mérget vennünk.

Azt ugyanis maga a színész erősítette meg, hogy a Marvel Studios még nem kereste meg a szerep kapcsán, sőt egyáltalán nem esett szó arról, hogy őt láthatnánk majd a mozi egyik főszerepében. Krasinski erről a The Wrapnek mesélt, amikor a Jack Ryan legutóbbi évada kapcsán haknizott a sajtónál, sőt azt is elárulta, hogy már a Doctor Strange-cameó is egy rendkívül hirtelen jött feladat volt: Kevin Feige a Jack Ryan forgatásának végén telefonált neki, hogy lenne-e kedve átugrani Los Angelesbe egy napra a szerep miatt, ő pedig repülőre pattant, mert óriási megtiszteltetésnek érezte a dolgot.

Krasinski egyébként annak ellenére is rendkívül szórakoztatónak érezte a munkát, hogy tudjuk, a 838-as Föld Reed Richards-variánsára nem sok jó várt a filmben.

2.
2.
Drazhar
De hát nem titok, hogy nem ő lesz a filmben, ez egy fanservice cameo volt, de már közölték, hogy más fogja játszani. Nem is értem, ez miért ért meg egy posztot.
1.
1.
Nothing
Hányszor kell még a létező összes formátumban megbuknia ennek a már alapjaiban elcseszett, förmedvény franchise-nak ahhoz, hogy végre elfelejtsék???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...