Gameplay-felvételen a Lies of P

Link másolása
A Pinokkió és Bloodborne által inspirált soulslike játék újabb előzetest kapott, melyben a harcrendszer és a felfedezés került középpontba.

Hamarosan befejeződik a Lies of P fejlesztése, ennek megfelelően kaptunk egy újabb játékmenet-bemutató videót hozzá, melyben a harcrendszer, a felfedezés és a sztori kerül középpontba. Továbbra is rettentően érdekes játéknak tűnik, számtalanszor megidézte a Bloodborne hangulatát a videó nézése közben. Érdekesség, hogy Pinokkió hű társa, Tücsök Tihamér is megjelenik a játékban, egy lámpás szerepében.

A Lies of P a jövő évben jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, ráadásul a Microsoft platformjain egyből a Game Pass kínálatában debütál. A PC-s gépigényt erre találjátok.

3.
3.
PapaYeti
#2: Egyet értek a videó nagyon hangulatos és a világ szuper, de sok helyen látszik, hogy a játék mechanika lehet nem lesz ennyire pozitív része a játéknak pedig az irányítás és a jól kidolgozott mechanikáktól működik egy ilyen játék még ha a világ szuper is mögötte. Szerintem ez egy erős közepes lesz... .
2.
2.
Ganzer
Eddig bejön, de nálam a Neowiz Games egy nagy red flag. Inkább kivárom a teszteket.
1.
1.
Fata Morgana
Elő is rendeltem, mert a harcok nagyon látványosra sikeredtek, és a világa is bejön, várom szeretettel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...