Újabb nézettségi rekordott döntött a The Last of Us-sorozat

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 31.
  • Cooltúra
Link másolása
A Naughty Dog sikeres videójáték-franchise-án alapuló HBO-sorozat még csak a harmadik résznél tart, de már most is rekordokat dönt a nézettsége.

A The Last of Us videójáték-sorozat adaptációja már korábban is igencsak jól szerepelt: a második epizód is nézettségi rekordot döntött. Azonban a legutóbb megjelent rész, szám szerint a harmadik, még ennél is jobban teljesített. A nézettség 12%-kal több volt, mint az azt megelőző héten, így a sorozat újabb csúcsot zsebelt be. Ez azt jelenti, hogy ezt a részt már több, mint 6,4 millióan nézték meg. Nem semmi!

Ez a nézettség, ahogy már azt korábban is írtam, 12%-kal haladta meg az előző heti 5,7 millió nézőt, és 37%-kal az első epizód 4,7 milliós nézettségét. Nem is csoda, hogy berendelték a második évadot!

Az első évad kilenc epizódon keresztül adaptálja a 2013-ban PlayStation 3-ra kiadott The Last of Us, és az azt követő évben megjelent The Last of Us: Left Behind című kiegészítő cselekményét. 

A negyedik epizód kedvcsináló előzetese már elérhető, nézzetek bele itt

2.
2.
Fata Morgana
--Spoiler--
A 3.rész volt az utolsó amit néztem ebből a sorozatból, a buzulásra nagyon nem vagyok kíváncsi.
Pedig az 1-2.rész tetszett de ennyi volt, ha ezen korcs társadalmi problémát bele implantálják a mai sorozatokba, hát nézzék a búzák, jó szórakozást hozzá.
1.
1.
Kamukaze
Jó lett az a 3. rész, sokat lehet tanulni belőle XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...