Csúszik a The Last of Us: Part I PC-s megjelenése

  • Írta: RangerFox
  • 2023. február 3.
  • Csúszás
Link másolása
Néhány héttel tovább kell várniuk a PC-s játékosoknak arra, hogy végre megtapasztalhassák a The Last of Us által nyújtott élményt.

A Naughty Dog egy hivatalos közleményt adott ki a Twitter oldalukon, melyben arról értesítették a játékosokat, hogy a The Last of Us: Part I PC-s megjelenése az eredetileg közölt dátumhoz képest néhány hetet csúszik. Még a tavalyi The Game Awards keretei közt jelentették be, hogy a népszerű játék feljavított változatának PC-s portja 2023. március 3-án fog megjelenni. Ehhez képest nem kell sokat várnunk, hiszen az új megjelenési dátuma 2023. március 28. lesz.

A közleményben a stúdió a háláját fejezte ki mindazoknak, akik a szeretetüket fejezték ki az HBO-s sorozat iránt, illetve akik kipróbálták a játékot PS5-ön. A pár hétnyi csúszás alatt a fejlesztők képesek lesznek a PC-s portot olyan szintre hozni, mellyel a játékosok elégedettek lehetnek, és a stúdió sztenderdjét is megüti majd. A The Last of US: Part I március 28-án jelenik meg Steamen és Epic Games Store-on.

4.
4.
hedzsooo
#1: Nincsen. Akik eddig is PC-re vartak, azok ezutan is PC-re fogjak kivarni a megjeleneset, mint pl. en is. :)
3.
3.
RangerFox
#2: Most jön ki a covid-effektus, ez ilyen sajnos.
2.
2.
markoci555
ki gondolta volna, hogy még egy játék csatlakozik a márciusiakból, csak nem a sokszor csúsztatott System Shock is közéjük kerül?
Kezd olyan unalmassá válni, hogy értelmesebb lenne már nemcsak a napot, de lassan a hónapokat is kihagyni, ilyen negyedévre talán sikerül belőni a játékokat...
1.
1.
crytek
Kicsit sincs semmi összefüggés hogy most konzolon újra viszik mintha ingyen adnák...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...