Wild Hearts - mikrotranzakciók nélkül kapjuk a további tartalmakat

  • Írta: szlav
  • 2023. február 5.
  • Hír
Link másolása
A Wilrd Hearts producere érdekes részleteket árult el a szörnyvadászos akciójátékról. Megtudhattuk többek közt, hogy a post-launch tartalmakért nem kell majd újra kinyitnunk a pénztárcánkat.

Az Electronic Arts és a Koei Tecmo közös erővel ugranak fejest a Monster Hunter-széria által uralt szörnyvadászos zsánerbe. A Wild Hearts játékosai hatalmas mitikus szörnyekre, úgynevezett Kemonókra vadászhatnak majd, a jó hír pedig az, hogy nem maradunk tennivaló nélkül a stáblista legördülése után sem, hiszen a fejlesztők hosszú távra terveznek. Egy reddites kérdezz-felelek során a játék producere, Lewis Harvey elárulta, hogy a Wild Hearts a megjelenése után is kap majd friss tartalmakat, beleértve új szörnyetegeket is, ezek pedig mind ingyenes frissítésként érkeznek majd. A csapat nem tervez semmiféle mikrotranzakciós monetizációt, aki tehát allergiás az ilyesmire, bátran fellélegezhet.

Harvey válaszai sok további érdekességet elárultak a játékról - jót és rosszat egyaránt. Megtudhattuk, hogy Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön kapunk 1080p-s 60 fps-es, illetve 4K-t célzó 30 fps-es módot is, akad azonban egy platform, melynek tulajdonosai egyáltalán nem fognak örülni. A producer sajnos kénytelen volt elárulni, hogy a Wild Hearts nem támogatja majd a Steam Decket, így ha valaki a Valve kézikonzolján tervezte a vadászatot, az bizonyára csalódni fog.

Mivel egyre több játék kapcsán téma ez mostanában (khm, Redfall), a játékosok kérdéseire válaszoló úriember azt is elárulta, hogy a Wild Hearts teljes mértékben játszható lesz egyedül is, az elejétől a végéig, akár offline módban is. Habár a hasonszőrű címeknél mindig kiemelt szerepet játszik a kooperáció (és ez itt sincs másképp), jó tudni, hogy egyedül is megbirkózhatunk majd a nagyra nőtt bestiákkal.

A Wild Hearts február 12-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
Heldengeist
#1: Néha csinálnak ilyet, hogy kicsit javítsanak a PR-jukon. A magam részéről függetlenül attól, hogy monetizálják-e a post-lauch tartalmakat, már ott elkaszálta magát, hogy kötelező hozzá a launcherük. Ha úgy jelenne meg Steamen (vagy GoG-on), hogy azt kigyomlálják belőle, akkor talán 10 év után először talán még vennék is egy EA játékot. Így viszont rohadjon rájuk.
1.
1.
hedzsooo
DE hat az EA is benne van... Ez igy tul jol hangzik, szerintem varjuk inkabb csak ki meg ezt! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...