Három további Assassin's Creed-játék van készülőben

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 27.
  • Hír
Link másolása
Eddig hat futó projektről lehetett tudni, ezek mellé érkezik további három, azonban ezek várhatóan nem a fő sorozat újabb részei lesznek, hanem inkább spin-off epizódok.

A Ubisoft az utóbbi időben arról vált híressé, hogy a nem túl fényes 2022-es pénzügyi teljesítménye okán rengeteg játékot kasztált el, köztük számos, be sem jelentett címet is. Ezért is meglepő a hír, hogy ennyi új Assassin's Creed-játék van készülőben, bár valójában érthető: a kiadó legerősebb és legtöbb hasznot hozó franchise-áról van szó, úgyhogy amennyire kísérletező egyik-másik projekt, ugyanannyira biztonsági játék is a sorozatba fektetni.

A hírek szerint teljes gőzerővel fogják nyomni ki az új játékokat a sorozatban. A három új projekt a következő:

  • Project Raid: ez egy ingyenesen játszható, négy fős co-op PvE játék lesz, a játszható karakterek pedig a sorozat korábbi főszereplői közül kerülnek majd ki.
  • Project Nebula: csak annyit tudni róla, hogy három különböző környezetben fog majd játszódni: Indiában, az Azték birodalomban és a Földközi-tenger vidékén.
  • Project Echoes: egy felhő alapú multiplayer cím lesz, annyit tudni róla, hogy a Ubisoft Scalar készíti.

A fentieken kívül még készül az Assassin's Creed Mirage, aminek még a pontos megjelenési dátuma nem ismert, de az idén várható; a Project Red, ami egy Japánban játszódó, két főszereplő kaland lesz, komoly hangsúllyal a lopakodáson; a Project Invictus, ami szintén egy multis cím lesz majd; a Project Hexe, ami boszorkányperek idején játszódik majd, ehhez teaser is elérhető már; a Project Jade, ami nyílt világú mobilos játék lesz; és végül a Project Nexus, ami várhatóan a széria első VR-ra készült része lesz. Érdekesség, hogy a Project Nexus folytatásáról is már felreppentek a hírek, holott az első részt sem készítették még el.

Mindent egybe vetve, tíz játékon dolgozik egyszerre a Ubisoft, kérdés, hogy ezek közül mennyi fogja meglátni a napvilágot, azonban a franchise okán ezek a címek jobb eséllyel indulnak, mint az új és eredeti játékok.

3.
3.
Matt8888
Szinte csempézni lehet velük, annyi van már belőle
2.
2.
Csoki80
Én már az Assassin Creed 66-ot várom a lómaiak lesznek benne keresztezve a buckalakókkal. Lesz benne halálsasugrás meg minden :-D
1.
1.
Shao Kahn
Ha ezek olyanok lennének mint az Odyssey vagy a Valhalla, akkor akarnám őket. De mivel ez már nem nyílt világúak, és nem olyan hosszúak-tartalmasak, ezért nem érdekel többé ez a franchize.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...