Így néz ki Ada Wong a Resident Evil 4-remake-ben

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 13.
  • Képek
Link másolása
Úgy látszik, néhány szemfüles játékos már a hivatalos premier előtt hozzájutott a Resident Evil 4 Remake kópiájához, így elárasztották az internetet a spoileres látnivalók.

Azt már mindenki sejti, hogy a Resident Evil 4-remake-ben Ada Wong is szerepelni fog, bár az eddig kiadott látnivalókon még csak egyetlen képen csodálhattuk meg a leányzót. A hétvégén elárasztották a netet a spoileres képek és videók, hiszen néhány bolt idő előtt árusítani kezdte a játékot. A Capcom minden erejével azon van, hogy eltávolítsa a megosztókról ezeket a tartalmakat. Mi most néhány kevésbé árulkodó képet osztunk meg Wong kisasszonyról.

A Resident Evil 4-remake március 24-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

4.
4.
xsbrx
#3: Igen, a mostani "Welcome to Raccoon ̶S̶h̶i̶t̶t̶y̶ City"-ből Lily Gao Ada szinkronhangja és modellje ezúttal.
Sajnos a szinkron teljesítménye engem nem győzött meg, de ez magánvélemény.
(Amúgy fun fact hogy Jill Valentine is félig ázsiai.)
3.
3.
Nothing
Sokkal "keletiesebb" arca van, mint korábban - ami persze nem meglepő, merthogy ázsiai a csaj. Már csak azt nem tudom, eddig miért nem így ábrázolták...
A Resi-filmek egyikében nézett ki hasonlóan.
2.
2.
xsbrx
Jó lassú volt Capcom, csak mára bannolták a csókát aki napokon át zavartalanul streamelte a játékot egészen a szigetig. Szinte kivétel nélkül az összes klipp ugyanabból a streamből van miután mindenki letöltötte és reposztolta. Bele is néztem mivel nem bírtam ki. Pozitív csalódás volt a remake a látottak alapján, már várom a jövő pénteket.
1.
1.
Jarl Balgruuf
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...