Íme, az HBO Maxról és a Netflixről márciusban távozó címek listája

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Érdemes követni a búcsúzó filmek listáját, mert ebben a hónapban is nagy címek távoznak a két streamingszolgáltatótól!

Ahogy azt már az előfizetők megszokhatták, minden hónapban cserélődik a megnézhető filmek és sorozatok palettája a streamingszolgáltatók berkeiben. Ez márciusban sincs másképp, nézzük meg, mik is kerülnek le ebben a hónapban az HBO Max és a Netflix listájáról.

Az HBO Max soraiból március 31-gyel kikerül a Before Sunrise és a Before Sunset, a tökéletes romantikus-dráma filmpáros, amiket Richard Linklater rendezett még a 2000-es évek elején. A következő áldozat a Moon című alkotás lesz, ami Sam Rockwell és Kevin Spacey közös sci-fi kalandja. A főszerepben egy vállalkozó áll, aki a Hold nyersanyag-kitermelését felügyeli a szűk űrhajóján keresztül. Ugyanezen a napon búcsúzhatunk egy vígjátéktól is: pápá My Cousin Vinny! Az Oscar-díjas alkotásban maga a Karate Kölyök, Ralph Macchio is felbukkan. A Popstar: Never Stop Never Stopping is a halállistára került, ez a komédia humorosan mutatja be a popsztárok mindennapi életét. És végül, az utolsó film, ami távozik az HBO Max-ról: Showdown in Little Tokyo, ami egy kalandos akciófilm Dolph Lundgrennel és Brandon Lee-vel a főszerepben! 

A Netflix is hasonlóképpen számol le a jobbnál jobb filmjeivel: lássuk, mik is távoznak ebben a hónapban ettől a szolgáltatótól. Az első, ami április 1-jén mond búcsút, ezúttal egy korszakalkotó trilógia: a The Lord of The Rings mindhárom része rajta van a Netflix feketelistáján. Steven Spielberg egyik csodálatos alkotása, a Minority Report Tom Cruise-zal és Colin Farrell-lel április 1-jén szintén elhagyja a streaming szolgáltatót. Ugyanezen a napon Leonardo DiCaprio egyik filmjétől is búcsúznunk kell, a The Aviator Martin Scorsese rendezésében még egy pár napig megtekinthető a Netflixen. Végül, a mai nappal távozik a Croupier, ami Clive Owen és Nick Reding közös bűnügyi-thrillere. 

Még van néhány napunk, hogy pótoljuk ezeket a jobbnál jobb filmeket, ha eddig nem tettük volna meg! 

9.
9.
nemrobotvagyok
Éppen azon hezitálok hogy kidobjam-e A gyűrűk ura VHSeket és épp ehhez hasonló ok miatt nem tettem eddig. De szerintem azon már így sem úgy sem nézném meg.
8.
8.
Extol
#6 , #7 igazatok van, és a ma trendje az hogy már egyre kevesebb korong vásárolható meg. Sok cím van amit használt cikk oldalakon kell hogy megkaparintsak ha valóban meg akarom magamnak szerezni. Játék fronton erről már lemondtam évekkel ezelőtt, mert a játékok töredéke jelenik meg dobozosan, és jobbára a dobozban sincs már lemez, csak aktiváló kód
7.
7.
crytek
#5: A baj az hogy kb semmi sem saját se a filmekben se a játékokban. Van egy alap valami amihez a körítés nagyon nagy része már megvett dolog.

Az volna jó hogy nem így lenne megoldva ez a licenszelős baromság ahogy most. Megveszed és örökre bármeddig a tied lehet az adott tartalomban. Nem az hogy 7 év múlva már le kell szedni a storeokból pl egy játékot mert már nem hoz annyit mint az akkor még mindig fizetnivaló licenszdíjak..
6.
6.
xanatos0911
#5: Nem lesz valtozas sajnos, csak akkor ha nem eltetjuk tovabb ezeket a streamelos/licenszelos szolgaltatasokat es csodbe mennek. Pont az a cel, hogy fizess allandoan, de tulajdonkeppen sose legyen tenylegesen semmid sem.
5.
5.
Extol
Én mikor előfizettem Netfixre azt gondoltam hogy MINDEN elérhető ott, ha régi filmeket akarok nézni az is. Nekem megvan DVDn a teljes Hobbit/Lotr úgyhogy nem izgat ha végleg eltüntetik mindenhonnét akkor se.
A licensz modell mint régebbi játékok esetén is elérhetetlenné tesz remekműveket, mélységesen elítélem a kiadók mohóságát, ezzel az egész struktúrával le kellene végleg számolni a művészet szabadsága miatt. Remélhetőleg ha a távoli jövőben is de lesz változás
4.
4.
rDAVE
#1: Csak látják a nézettségi adatokat és tudják megéri-e licencelni. Amúgy sem akkora probléma, HBO-n és amazon prime-on is fent van, utóbbi havonta valami 900ft vagy mennyi, de akár a próbaidő is elég lehet egyszer.
3.
3.
xanatos0911
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy aki a Netflixre szorul, hogy LotR-t nézzen az nem fan. Egy igazi fannak megvan a bővített kiadás trilógia legalább nyomi DVD formátumban, ha BluRay-en nem is.
2.
2.
crytek
#1: Biztos a magukat fannak nevezett emberek egyike se látta még őket...
1.
1.
markoci555
Április 1-jei tréfa? Lotr-tól megválni a fanok szemében szerintem minden eddiginél nagyobb húzás lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...