Elképesztő látványra számíthatunk a Ghost of Tsushima-filmben

  • Írta: szlav
  • 2023. március 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A John Wick-filmeket is jegyző Chad Stahelski él-hal a látványos filmekért, ehhez pedig kiváló táptalaj lesz a Ghost of Tsushima. Stahelski egy interjúban mesélt a készülő alkotásáról.

Jól megy a dolga mostanában Chad Stahelskinek. A profi kaszkadőrből őrülten sikeres filmrendezővé avanzsált úriember a John Wick-filmek dirigálásával vált igazán népszerűvé, azóta pedig olyan készülő videojátékos filmadaptációkhoz is hozzáadta a nevét, mint a Rainbow Six vagy a Ghost of Tsushima. Stahelski az utóbbi kapcsán adott interjút a Discussing Filmnek, ahol elárulta: a célja az, hogy a Ghost of Tsusihma-film nem csupán felérjen az alapjául szolgáló játék fantasztikus látványvilágához, de felül is múlja azt.

Azt már eddig is tudtuk, hogy az autentikusság nevében Stahelski japán nyelven, teljesen japán színészgárdával készíti a filmjét, de ez csak az első lépés annak érdekében, hogy abszolút valósághű, de mégis elképesztően látványos legyen az adaptáció.

"Jin Sakai és a Ghost of Tsushima története elképesztően érdekes, mindez pedig szervesen összefonódik a videojáték lélegzetelállító látványvilágával. A John Wick-filmek már elárulták, hogy imádok a színekkel és a kompozícióval játszani. Nem az a célom, hogy megfeleljek a játék látványvilágának, hanem az, hogy túlszárnyaljam azt. Jelenleg tehát ezen dolgozom. Hogyan kelthetünk igazán mély benyomást a színpalettával úgy, hogy a film élethű és földhözragadt maradjon?" - nyilatkozta Chad Stahelski a friss interjúban.

7.
7.
crytek
#6: Mint írtam amiért te dolgozol. Pénzt ad semmi mást. Ami sikeres azt mindenhogyan meglovagolják..jön a film... és bárkivel bármibe fogadok majd a pcs verzió is.
Mondjuk egy sorozat is jó lenne mert csak :)
6.
6.
sumblinker
A szórakoztatóiparban ez nem egészen így működik. A művészeti érték mond valamit? Mit ad a játékon túl egy 50. sz*r adaptáció?
5.
5.
crytek
#4: Te minek dolgozol? Na pont azért
3.
3.
Doomsayer
Jó lesz a grafikája a filmnek.
2.
2.
crytek
Hamarosan illdomos lesz majd a pc-s verzió bejelentése is
1.
1.
Nate Hope
Ha megtudják őrizni a japán szellemiséget és stílust, akkor akár még jó is lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...