A Left 4 Dead 3-ra utaló nyomokat találtak a Counter-Strike 2 fájljai közt

  • Írta: szlav
  • 2023. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
Eljön az idő lassan, amikor a Valve megtanul háromig számolni? Az adatbányászok feltúrták a Counter-Strike 2 korai verzióját, a fájlok közt pedig a Left 4 Dead 3-ra utaló sorokra találtak.

Az elmúlt években számos olyan szóbeszédet hallottunk, melyek szerint a Valve korábban már elkezdte, később azonban jegelte a Left 4 Dead 3 fejlesztését. A pletykák szerint Gabenék arra jutottak, hogy egy új engine, vagyis a Source 2 kell ahhoz, hogy igazán nagyszerű lehessen a régóta szundító zombis játék harmadik felvonása - nos, ez az idő a Counter-Strike 2 bejelentésével el is érkezett.

Az őrült népszerűségnek örvendő taktikai lövölde (a CS:GO jelenleg a Steam legnépszerűbb játéka) következő része idén nyáron érkezik meg, a korai tesztelés azonban már elindult. Ez egyben azt is jelenti, hogy a kódban kutakodó adatbányászok is hozzáfértek a Source 2 motorján futó béta-buildhez, melynek a fájljai közt már most sok érdekességet találtak. Nevezetesen a következő sorokat, melyeket később Redditen osztották meg:

Be kell vallanunk, egyelőre mi sem tudjuk, hogy milyen funkciót látnak el a fenti kulcsszavak, a "priority = none" láttán azonban mi is felkuncogtunk - pontosan így képzeltük el a Valve hozzáállását a Left 4 Dead 3-hoz. Na, de a viccet félretéve, jó látni, hogy valamiféle nyomok már most, a Counter-Strike 2 megjelenése előtt felütötték a fejüket, hiszen ezek alapján egyértelműnek tűnik, hogy a Valve valamilyen formában foglalkozik a kooperatív zombidaráló felélesztésén is. Reméljük, hogy előbb-utóbb hivatalos forrásból is hallhatunk valamit a széria felől!

1.
1.
Rabit Wars
Valve cégnél sajnos nem tudnak 3-ig számolni az a baj. :D
Half-Life-ról nem is beszélve….!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...