Megvannak a Street Fighter-film rendezői

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A hamarosan érkező videójáték-adaptációt Michael és Danny Philippou, a Talk to Me mögött álló duó fogja rendezni.

A horror műfaj rajongóinak ismerős lehet ez a két név: Michael és Danny Philippou, hiszen ők rendezték a Talk to Me című remekművet. Ezt a két fiatalembert érte a megtiszteltetés, hogy megrendezzék a legújabb Street Fighter-mozifilmet. Egyelőre a páros még nem csillogtatta meg a tehetségét akciófilmekben, de ezek szerint hamarosan sort kerítenek rá! Az ausztrál ikerpár ugyan a Youtube-on kezdte a karrierjét, de számíthatunk arra, hogy a rengeteg közös munka fényében remekül oldják majd meg a feladatot. 

Arról még továbbra sincs hír, hogy mikor kerülhet a Street Fighter a mozikba, vagy hogy mi lesz a történet, de a munkálatok folynak és hamarosan biztosan több információt tudunk meg. 

6.
6.
Nate Hope
#5: Jah, akkor te voltál az egyik kivétel.
5.
5.
Jarl Balgruuf
#4: Ami nem igaz. Hatalmas SF2 fan voltam akkor és ma is, gyerekként a három snes játékom egyike volt, és iszonyat sokat játszottam.
Vártam a filmet, aztán hidegzuhany volt mekkora szar.
4.
4.
Nate Hope
#3: Teljesen egyetértek. Az a film olyan rossz, hogy már zseniális! Persze ehhez azért kellett a '90-es évek bája, akik akkor voltak gyerekek, azok szinte mind kivétel nélkül erre a filmre csorgatták a nyálukat.
3.
3.
Nothing
#1: Nem volt az olyan menthetetlenül trágya (mint pl.a mindenek legalja DOA film). Amolyan guilty pleasure. Rossz, persze, de szórakoztatóan, viccesen rossz. :)
2.
2.
Shao Kahn
Ja, és remélem nem kell 2025-ig várni rá. Filmesítsék meg mondjuk a Street Fighter 2 Animated movie-t.
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon várom, mindenesetre nehogy eszükbe jusson folytatni azt a 1994-es Van-Damme os szemetet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...