SGF 2023: Tyranid-hordákkal csapunk össze a Warhammer 40.000: Space Marine 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 25.
  • Videó
Link másolása
Ma délután a Warhammer Skulls livestreamjében mutatkozott be a Space Marine 2 legújabb előzetese, amelyben először láthatjuk az űrgárdistáinkat a tyranid-hordákat irtani. Jó, ha van kéznél egy golyószóró!

A Warhammer Skulls Showcase-en tekinthettünk bele újra a Warhammer 40.000: Space Marine 2 játékmenetébe, ahol elképesztő mennyiségű ellenfelet tehetünk el láb alól, hiszen a tyranidok nem magányos lények, akár több százan hullhatnak a nyakunkba. Különlegesen gyors és gördülékeny akció vár ránk harmadik személyű nézőpontból, a Sabre Word War Z engine-jével kelti életre a kimondhatatlan borzalmakat.

A Warhammer 40.000: Space Marine 2 valamikor a közeljövőben érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, valamint PlayStation 5-re. A 250 eurós gyűjtői kiadás már előrendelhető a Focus Storeból. Titus hadnagy kézzel festett 21 cm-es szobra a csomag éke, ezen kívül miénk a Macragge’s Chosen DLC, egy 64 oldalas művészeti album, és egy fémdoboz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Ezzel majd lehet csapatni munkatársakkal. Egész jó darának ígérkezik

(Más cég de a Darktide-al is iparkodhatnának végre boxra..)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...