SGF 2023: Még többet ad a Metal Gear Solid Master Collection (Vol 1.)

Link másolása
A PlayStation Showcase műsorában bejelentett gyűjtemény nemcsak a sokak által ismert első három Metal Gear Solid-játékot fogja elhozni modern rendszerekre, hanem az első két Metal Gear-játékot is.

A Sony bemutatóján bejelentett gyűjteményt majdnem akkora várakozás övezi, mint a szintén a múlt héten bejelentett Metal Gear Solid Deltát. Már csak azért is, mert itt nem egy remake-ről vagy remastered verzióról van szó, hanem az eredeti játékok HD Collection verzióját kapjuk meg a jelen generációs gépekre, így a csalódás esélye csekély.

Azonban a bejelentésben látottakkal szemben az őszre bejelentett Metal Gear Solid Master Collection (Vol 1.) nemcsak az első három Metal Gear Solid-játékot fogja tartalmazni, hanem az első kettő Metal Geart is, legalábbis erről árulkodik a csomag PlayStation Store adatlapja. A széria kiindulópontjának számító játékok bár klasszikus címek, a régi platform, az MSX2 miatt igen nehezen hozzáférhetők és játszhatók, így azonban a játékosok számára adott lesz a lehetőség, hogy átéljék azokat a kalandokat, amelyekre a későbbi játékok építenek és vissza is utalnak.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Hoki György
Már csak a Metal Gear Solid 4-et kell valamilyen formában továbbvinni a modern konzolokra/pc-re, és teljes a kollekció.
1.
1.
crytek
Így már érthető miért szedtek ki minden metalt a ps plus premcsiből...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...