Sosem lesz teljes Switchen a Star Wars: Knights of the Old Republic II

  • Írta: szlav
  • 2023. június 4.
  • Gyászhír
Link másolása
Már egy teljes éve várhattuk, az Aspyr Media azonban most bejelentette: mégsem készül el Nintendo Switchre a Star Wars: KotOR II kivágott tartalmait újjáélesztő Restored Content DLC-je

Az Aspyr Media tavaly júniusban közölte az örömhírt, miszerint új, eddig sosem látott tartalmak is kerülnek a Star Wars: Knights of the Old Republic II Nintendo Switchre szabott változatába. A Restored Content DLC olyan számos új küldetést, párbeszédet és kihívást ígért, de még új választható befejezésre is számíthattak a hibridkonzol játékosai, mindezt teljesen ingyen. Szinte túl jónak hangzott ahhoz, hogy igaz legyen.

Nos, eltelt egy év, az Aspyr pedig sajnos csak lelombozó híreket tudott közölni. A stúdió Twitteren jelentette be, hogy a sokak által vált DLC mégsem készül el. A fejlesztők nem indokolták meg a döntésüket, némi kárpótlással azonban szolgálnak. Azok, akik a szomorú bejelentés előtt megvásárolták Nintendo Switchre a KotOR II-t, ingyen bezsebelhetnek egy másik klasszikus Star Wars-játékot Switchen vagy a KotOR II-t Steamen. A teljes listát és az igénylés menetét a korábban linkelt tweetben találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...