Kivágott tartalmak is kerülnek a switches Star Wars: Knights of the Old Republic II-be

  • Írta: gorien
  • 2022. június 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Nintendo Switch-játékosok nemcsak a Star Wars: Knights of the Old Republic II-t kapták meg a napokban, hanem egy ígéretet is mellé, hogy az eredetiből kimaradt tartalmakat is hozzáhegeszti az Asypr.

Az Aspyr Mediának hála a Star Wars: Knights of the Old Republic II a múlt héten Nintendo Switchre is eljutott, tizennyolc évvel az első megjelenése után. Itt azonban még nem ér véget a hibridkonzolosok öröme, a csapat ugyanis olyan tartalmakat is leszállít majd az év második felében, ami az eredeti, xboxos megjelenésből hiányzott.

A Sith Lords Restored Content címre keresztelt DLC ingyenes lesz, és párbeszédeket, küldetéseket, kihívásokat, illetve egyéb kivágott tartalmakat épít vissza a játékba – ezen küldetések egyikén például HK-47-et irányítva fedezhetünk fel egy droidgyárat. Még egy kerekebb, a játékos döntéseit jobban figyelembe vevő befejezést is kapunk.

Az Aspyr figyelmeztet, hogy a kiegészítő nem lesz kompatibilis az addigi játékfájlokkal. A mentésünket nem teszi tönkre, tehát ha már belekezdtünk, és szeretnénk végig is játszani, arra is lesz lehetőségünk (csak a menüben ki kell kapcsolnunk a DLC-t), de egyébként elölről kell játszanunk a játékot, vagy várni a kezdéssel a helyreállított tartalom érkezésééig.

2.
2.
TrishtanAG
#1: Amúgy ezt már évekkel ezelőtt megcsinálta a közösség a Pc-s változathoz.
https://deadlystream.com/files/file/578-tsl-restored-content-mod/
1.
1.
Macifasz
Király, akkor meg is várom a DLC megjelenését, és majd csak utána vágok bele Switchen is. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...